crazy_oruc
Üye
çocuklar :(
Arkadaşlar bizim evde 3 tane biri 10 biri 9 biri de 6 yaşında çocuk var kardeşlerim. Gerçekten çok ama çok şımarıklar. Sürekli kavga ediyorlar. Bi insan sabah akşam kavga edebilir mi ya
insanda kulak denen birşey bırakmıyorlar. Daha demin eve geldiler okula gitmişlerdi anneleri ile birlikte ev o kadar sessizdi ki anlatamam kendimi bi an huzur içinde hissettim. Ama geldiklerinde durum değişmedi gene aynı gene aynı
en küçük bir şeyden dolayı birbirleri ile kavga ediyorlar. O kadar bi ağlama sesi çıkarıyor ki ufacık konuda çocuğu akrep böcek gibi birşey soksa gene aynı şekilde haykırarak ağlayacak bu sefer biz gene ufacık sebepten dolayı kavga ediyor sanacağız.
Laf dinleme dersen zaten 0. Hiç laf(ımızı) dinlemiyorlar. Güzellikle de söylesem aynı sert bi ifade ile de söylesem aynı. Bazen uslu efendi durabiliyorlar ama bu en fazla 10 dakika sürüyor
gerçekten artık sabredecek sınırı geçtim artık. Bazen neden diyerek gerçekten ağlayıp içimi dökesim geliyor
Okul başlarsa gene kafam rahat edecek yurtta ama evde gene aynı olacak
insanda kulak denen birşey bırakmıyorlar. Daha demin eve geldiler okula gitmişlerdi anneleri ile birlikte ev o kadar sessizdi ki anlatamam kendimi bi an huzur içinde hissettim. Ama geldiklerinde durum değişmedi gene aynı gene aynı
en küçük bir şeyden dolayı birbirleri ile kavga ediyorlar. O kadar bi ağlama sesi çıkarıyor ki ufacık konuda çocuğu akrep böcek gibi birşey soksa gene aynı şekilde haykırarak ağlayacak bu sefer biz gene ufacık sebepten dolayı kavga ediyor sanacağız. Laf dinleme dersen zaten 0. Hiç laf(ımızı) dinlemiyorlar. Güzellikle de söylesem aynı sert bi ifade ile de söylesem aynı. Bazen uslu efendi durabiliyorlar ama bu en fazla 10 dakika sürüyor
gerçekten artık sabredecek sınırı geçtim artık. Bazen neden diyerek gerçekten ağlayıp içimi dökesim geliyor
Okul başlarsa gene kafam rahat edecek yurtta ama evde gene aynı olacak

babamda Bilgisayar var o da eve gelince veriyor ellerine gene aynı bu sefer Bilgisayar için kavga edip kulak bırakmıyorlar :
)