cochineal böceği nedir ya? allah allah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
cochineal böceği nedir ya? allah allah...
bana gelmişler kolaya renk veren böcek diye. bilmesem inanacağım. kolaya renk veren karameldir, bunu zaten biliyordum. üşenmedim, coca cola'ya, cola-turka'ya ve pepsi'ye mail attım. hepsi de karamel kullandığını söylediler, sorun yok yani. ham karamel kolaya rengini veren.

bir de bu cochineal'cılar gelmişler "kırmızı renk veriyor" diyorlar. e kola kırmızı mı? ya da kırmızı ama ben yanlış görüyorum. hey yarabbim.

velhasıl, size gelip de kolaya bilmem ne böceği kırmızı renk veriyor derse inanmayın. mantığınızı kullanın, kolanın rengine bakın. tatmin olmazsanız içindekiler'i okuyun, tatmin olmazsanız laboratuvar test sonuçlarını okuyun ya da mail atın.

hadi görüşürüz...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kolayı içerken böceği düşünmeyeceğim artık oh be

__xXx__

Üye
bilim adamları kolaya o böceğin renk verdiğini ispatladı kola yogunluktan ötürü siyah gibi görünüyor az bi miktarda kolayı bardağa koyun hafif bir şekilde belli ediyor rengini olayı kan gibi düşünün oda yoğun bir şekilde aktığı zaman siyah gibi oluyor

evet mide felan kalmadı artık

Hasan

Üye
le kolaya p.q katıyorlarmış

Revengeful

Emekli Yönetici
Gerçekten çok gereksiz bir tartışma..
Dayım Coca Cola'da Mühendis olarak çalışıyor. Rengini veren karamel.
Hadi böcekrengi veriyor diyelim. Eee nolmuş yani ? Şimdiye kadar içtinizde öldünüz mü ? Allah aşkına bırakın bu işleri. Hayvanların iç organlarını bile yiyorsunuz bir böcekten mi iğreniyorsunuz ? Şu yediğiniz meyvelerin, etlerin içtiğiniz suyun çok temiz yerlerden geldiğini mi sanıyorsunuz ?

__xXx__

Üye
mert gereksiz mesajlarda sadece sakalastik kızacak sinirlenecek bi.durum göremiyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
mert gereksiz mesajlarda sadece sakalastik kızacak sinirlenecek bi.durum göremiyorum
Ben sinirlenmedim. Gereksiz bir tartışma olduğunu söyledim ve kendi düşüncemi dile getirdim. Yorumlarımın tarzına alışamadınız mı yahu ?

SHS

Üye
ne katıldığı umrumda değil

güzel mi? güzel
ferahlatıyor mu? evet
daha ne istiyorsun? bir bardak daha

Hasan

Üye
Biliyorum önceden hatırlayan var mi diye yazdım

Revengeful

Emekli Yönetici
Taze portakal suyu için, ben şuan öyle yapıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...