Coca Cola Kırmızı Kasa ve Caramio Kazandırıyor! kodları şifreleri... (YENİDEN

Sponsorlu Bağlantılar

sony experia s

sony experia s

Üye
coca cola kırmızı kasa kodları lazım bu şifreler iyi oldu valla. thanks

Samet.25

bize çıkmaz zaten salla :)

Realosso

Üye
mümkünse bana da kod gönderirmisiniz top ve kale almak stiyorum yiğenlerim için acil lazım . tatil bitmeden. nasıl gönderiyorsunuz kodları yeni üyeyim. kod alan varmı ? kullanabile paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. Bende daha önce kullanmadığım kontör kodları vs. olmuştu artık burdan kullanmadıklarımı paylaşırım.

benonmatrix

Üye
bende kod istiyorum bende bende (:

veycelll

Üye
ne işe yarıyor bu kodlar

BeratShark

BeratShark

Üye
kırmızı kasa istiyorum lütfen :) :)

tepestyle

tepestyle

Üye
Kırmızı kasa istiyorum :)

emreman21

Üye
kardeş bana yollarmısın lütfen gönlünden ne koparsa :D teşekkürler şimdiden

bypestilance

Üye
Allah aşkina banada at :d yuhpiii

x1osman1x

Üye
Kardes baaaada gondersen coco cola

barancan07

Üye
Bana yollarmısın kardeşm =

cemsidar

cemsidar

Üye
banada lütfen.

xx11xx11

xx11xx11

Üye
bna yoğmu

calypso16

calypso16

Üye
yollamıyorki boşuna yazmayın

erenekz

erenekz

Üye
bende alabılırmıyımlutfennkırmızı kaşa 5 adet

- - - Eklendi - - -

pardon 100 adet

nasituygun

Üye
banada gönderir misin

ANIL29

ANIL29

Üye
Arkadaşlar yine merhaba, biliyorsunuz ki ben daha önceden böyle bir konu açmıştım ( http://www.maxicep.com/firma-kampanyalari/coca-cola-kirmizi-kasa-kodlarii-isteyen-gelsin-bedava-4-723574.html ) ama maalesef ki ben bu kapakları giremedim (okul olduğu için) ve kendimi sizi kandırmış gibi hissettim :ehe ama başka bir yöntemle tekrar kod dağıtımına başlıyorum. Evet arkadaşlar demiştim çok kod var diye ve resimleri de bir kaç gün içinde koyacağım.

Bunun yanında Facebook' ta devam eden Caramio Kazandırıyor! ( ) kodlarıda dağıtılacaktır.

1- Evet gelelim kodların dağıtılmasına kod isteyenler hangisini istediğini yorumunda belirtecek-(Örneğin: Caramio Kazandırıyor! : 20 tane kod. )

2- 1 hafta da 20 kişiye 40 tane kod gönderilecektir. (Kodları 25 ten 40 a çıkardım. :D)

3- Bu 20 kişi yorum sırasına göre belirlenecektir.

4- Bazen aksamalar olabilir ama mutlaka gönderilecektir. Not: Sonuçta öğrenciyiz.

NOT 2: Lütfen konuya abanmayın . İlk 20 kişiye gönderiliyorsa ikinci 20 kişiye bir daha ki hafta gönderilir.

Konuyu beğenirseniz çok çok sevinirim. Sonuçta emek harcıyoruz. Beğenenlere de bir şeyler yapacağım gerçekten.

20 kişi olmasını bekliyorum....

Coca Cola Kırmızı Kasa kodları istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: melek3519

karacangfb

Üye
ben isterim Caramio'dan

karacangfb

Üye
banada gönderirmisin Caramio

Üst Alt