baskahmet
Üye
Aynen. Rom kurar gibi kurcan.cm-12-20150111-UNOFFICIAL-serrano3gxx.zip dosyasını rocoveryden üstünemi kuracağız?
Aynen. Rom kurar gibi kurcan.cm-12-20150111-UNOFFICIAL-serrano3gxx.zip dosyasını rocoveryden üstünemi kuracağız?
Download moda al. Odinden stock 4 4 2 kurbu cwm 12 den geri nasıl eski rom a dönecez benimki s4 mini 4.4.2 lütfen cevap verin![]()
cm-12-20150111-UNOFFICIAL-serrano3gxx.zip dosyasını rocoveryden üstünemi kuracağız?
bu cwm 12 den geri nasıl eski rom a dönecez benimki s4 mini 4.4.2 lütfen cevap verin![]()

Güç tuşu uyandırıyor. Onu ayarlamak için ayarlarda buttons kısmına bakın yetki verinYeni güncellemeyi yükledim, uykuya geçtikten sonra home tuşu telefonu uyandırmıyor.
Yeni güncellemeyi yükledim, uykuya geçtikten sonra home tuşu telefonu uyandırmıyor.
Sen resmi mi takılıyonbi daha update geldi .. tel ota dan çekmiyor 12.1.15
sıfırdan kurdum son sürümü ama yeni kurulum ekranı gelmedi nedense

Dostum nerden ne geliyor? Ne kullanıyorsun? Ne yüjlüyorsun? Niye buraya yazıyorsun?bi daha update geldi .. tel ota dan çekmiyor 12.1.15
sıfırdan kurdum son sürümü ama yeni kurulum ekranı gelmedi nedense
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan s4 mini 3g indiriyom şuan yine geldi ama telden ota dan çekmiyr bundan bahsediyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan s4 mini 3g indiriyom şuan yine geldi ama telden ota dan çekmiyr bundan bahsediyorum
Tamam gidiyorum obur konuya.Dostum bu konudaki ile o linkteki aynı degil ve verdigin linkteki rom stabil degil bence şarjıda iyi gitmiyor zamana ihtiyacı var.
Ayrıca o romu kullanıyorsan diger konudan devam et.
Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 Mini I9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Official Nightly Güncelleme 13.01.2015) - MaxiCep
en son sürüm insin bi deneyelim bakalım ama bir sorun var. Bahadır abi ben rom yüklerken tl gidiyor wifi gelene kadar nasıl çözerim bu sorunu![]()
wifi seçip nasıl mobil veriyi açıyo anlamadım ?