o romun ram kullanımı 800 mb den aşağı değil. Görüntü olsun diye yanlış yaprsınBen s5 romunu yuklucem galiba
o romda benim tel fena ısınıyor. Haliyle ram kullanıyor bundan dolayı da şarj çabuk bitiyorYatarken uçak moduna alın daha az gider pil orjinal samsung kitkattayım rusya son sürüm %60 pil 3 saat ekran süresi ama screenshot atamıyorum çünkü çekmedim![]()

Temiz kurulum yapınca bir farklı geldi kitkat, wipe yapınca değilde sistemi tamamen silip yükleyince bayağı iyi oldu bide yeni batarya aldım uzun süre orjinal batarya kullanmicam.o romun ram kullanımı 800 mb den aşağı değil. Görüntü olsun diye yanlış yaprsın
o romda benim tel fena ısınıyor. Haliyle ram kullanıyor bundan dolayı da şarj çabuk bitiyor![]()
![]()
bu arada sistemi full sildim dediniz. Naptınız. Ben sadece format/system yapıp kuruyorum siz ne yaptınız bilgi verirmisinizTemiz kurulum yapınca bir farklı geldi kitkat, wipe yapınca değilde sistemi tamamen silip yükleyince bayağı iyi oldu bide yeni batarya aldım uzun süre orjinal batarya kullanmicam.
Aynen öyle formatladım ama twrp den tam olarak nasıl dı herşeyi nerdeyse formatladım.bu arada sistemi fu ll sildim dediniz. Naptınız. Ben sadece format/system yapıp kuruyorum siz ne yaptınız bilgi verirmisiniz
dostum neyse ben bi ekran suresı testı yapayım yine 6 saat mi çıkcak1
Aynen öyle formatladım ama twrp den tam olarak nasıl dı herşeyi nerdeyse formatladım.
rekor yav bu
hangi rom için geçerli bu dediğinBaşta sıkıntılı idi ama son iki güncellemeden sonra telde tam performans almaya başladım hem şarz hem performans
hangi rom için geçerli bu dediğin
evet cm12 hatalarını nerdeyse bitirmişlerhangi rom için geçerli bu dediğin
bu arada 3g sürekli açıktıAynen güç kullanımı harika.evet cm12 hatalarını nerdeyse bitirmişler
mesaj atan biri olarak 12 saat 289 sms attıım ve beni eve kavuşturdubu arada 3g sürekli açıktı
Ayarlar status bar kisminda bulabilirsin. Herseyi aktif et gorunurAynen güç kullanımı harika.
Beyler bu arada birisinin ekran görüntüsünde görmüştüm bildirim çubuğunda internet indirme hızı görünüyordu nasıl bulabilirim onu?
karistir oralari. Bunu diyosan network traffoc bolumindeÇok iyiymiş sağolasınAyarlar status bar kisminda bulabilirsin. Herseyi aktif et gorunurkaristir oralari. Bunu diyosan network traffoc boluminde
ben de başka bir uygulama bulmuştum bu daha iyi olduDaha stabil hale geldi şu an sorunsuz kullanıyorum...Son güncelleme ile cm 12 nasıl oldu arkadaşalar?