Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
Yatarken uçak moduna alın daha az gider pil orjinal samsung kitkattayım rusya son sürüm %60 pil 3 saat ekran süresi ama screenshot atamıyorum çünkü çekmedim :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben s5 romunu yuklucem galiba
o romun ram kullanımı 800 mb den aşağı değil. Görüntü olsun diye yanlış yaprsın
Yatarken uçak moduna alın daha az gider pil orjinal samsung kitkattayım rusya son sürüm %60 pil 3 saat ekran süresi ama screenshot atamıyorum çünkü çekmedim :D
o romda benim tel fena ısınıyor. Haliyle ram kullanıyor bundan dolayı da şarj çabuk bitiyor :D :hmmm:bilmm

reflex

reflex

Üye
o romun ram kullanımı 800 mb den aşağı değil. Görüntü olsun diye yanlış yaprsın

o romda benim tel fena ısınıyor. Haliyle ram kullanıyor bundan dolayı da şarj çabuk bitiyor :D :hmmm:bilmm
Temiz kurulum yapınca bir farklı geldi kitkat, wipe yapınca değilde sistemi tamamen silip yükleyince bayağı iyi oldu bide yeni batarya aldım uzun süre orjinal batarya kullanmicam.

baskahmet

baskahmet

Üye
Temiz kurulum yapınca bir farklı geldi kitkat, wipe yapınca değilde sistemi tamamen silip yükleyince bayağı iyi oldu bide yeni batarya aldım uzun süre orjinal batarya kullanmicam.
bu arada sistemi full sildim dediniz. Naptınız. Ben sadece format/system yapıp kuruyorum siz ne yaptınız bilgi verirmisiniz

Son düzenleme:
reflex

reflex

Üye
1
bu arada sistemi fu ll sildim dediniz. Naptınız. Ben sadece format/system yapıp kuruyorum siz ne yaptınız bilgi verirmisiniz
Aynen öyle formatladım ama twrp den tam olarak nasıl dı herşeyi nerdeyse formatladım.

baskahmet

baskahmet

Üye
1

Aynen öyle formatladım ama twrp den tam olarak nasıl dı herşeyi nerdeyse formatladım.
dostum neyse ben bi ekran suresı testı yapayım yine 6 saat mi çıkcak :D rekor yav bu:D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: reflex
kaptan23

kaptan23

Üye
Başta sıkıntılı idi ama son iki güncellemeden sonra telde tam performans almaya başladım hem şarz hem performans

kaptan23

kaptan23

Üye
hangi rom için geçerli bu dediğin
evet cm12 hatalarını nerdeyse bitirmişler
mesaj atan biri olarak 12 saat 289 sms attıım ve beni eve kavuşturdu :)bu arada 3g sürekli açıktı

nanotex

nanotex

Üye
evet cm12 hatalarını nerdeyse bitirmişler
mesaj atan biri olarak 12 saat 289 sms attıım ve beni eve kavuşturdu :)bu arada 3g sürekli açıktı
Aynen güç kullanımı harika.

Beyler bu arada birisinin ekran görüntüsünde görmüştüm bildirim çubuğunda internet indirme hızı görünüyordu nasıl bulabilirim onu?

baskahmet

baskahmet

Üye
Aynen güç kullanımı harika.

Beyler bu arada birisinin ekran görüntüsünde görmüştüm bildirim çubuğunda internet indirme hızı görünüyordu nasıl bulabilirim onu?
Ayarlar status bar kisminda bulabilirsin. Herseyi aktif et gorunur :) karistir oralari. Bunu diyosan network traffoc boluminde

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Ayarlar status bar kisminda bulabilirsin. Herseyi aktif et gorunur :) karistir oralari. Bunu diyosan network traffoc boluminde
Çok iyiymiş sağolasın :) ben de başka bir uygulama bulmuştum bu daha iyi oldu

reflex

reflex

Üye
Son güncelleme ile cm 12 nasıl oldu arkadaşalar?

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar son guncelleme ile buyuk bi fark varmi. Bir onceki surumden gayet memnunum da.

djraghav

djraghav

Üye
Bilmem pek bisey varmi

baskahmet

baskahmet

Üye
Bugunude boyle tamamladik. Herkese iyi geceler :)

nanotex

nanotex

Üye
Valla yüklemenizi öneririm batarya acayip iyileşti 2 günü bitirdim.
Ayın 28'inde çıkan versiyonda çılgın bir download rakamı var :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

ErSin9006

Üye
güncelleme gayet iyi bu rom orjinal olarak çıktığında düşünemiyorum bakalım nereye kadar ilerletecekler :))

Üst Alt