Hm tamam iyi geceler yukleyince bildirirsen sevinirim bikacda ekran fotosu![]()
Ben bi fark göremedim. Görebilen varsa bize bildirsinSanırsam müzik çalarda sıkıntı yok. Ne gibi sorunlar vardı bundan önceki sürümde?
Tamamdır kamera olayı düzelmiş. Başka bir sorun varsa kontrol edeyim?Kamera flash açıkken çekmiyor takılıyor
bikaç ekran fotosu atarmısın bide şarj geceden sabaha %kaç gidiyo test edermisinTamamdır kamera olayı düzelmiş. Başka bir sorun varsa kontrol edeyim?

Dostum inan ki hiçbir fark yokbikaç ekran fotosu atarmısın bide şarj geceden sabaha %kaç gidiyo test edermisin![]()
telefon muhtemelen şarjda duracak bu gece o yüzden isteğini yerine getiremeyeceğim maalesef
siz denersiniz yarın.Dostum inan ki hiçbir fark yoktelefon muhtemelen şarjda duracak bu gece o yüzden isteğini yerine getiremeyeceğim maalesef
siz denersiniz yarın.
tamam tesekkurler yinedeDostum inan ki hiçbir fark yoktelefon muhtemelen şarjda duracak bu gece o yüzden isteğini yerine getiremeyeceğim maalesef
siz denersiniz yarın.

gece wifi fu ll açık % 10 şarj yemiş yaklaşık 7 saate
Bende 28i indirip denicem
onları root uninstaller ile kaldırırsam tamamdırçok yemiş bende 3-4 anca yiyor
S5 romunda gereksiz uygulama fazla cok ram yiyor
bide şarjı çok iyi önceden denemiştim şimdi bide yeni sürüm çıkmış 
bikaç ekran fotosu atarmısın bide şarj geceden sabaha %kaç gidiyo test edermisin![]()
Beyler gece tam olarak %1 gitmişgece wifi fu ll açık % 10 şarj yemiş yaklaşık 7 saate
yaklaşık 10 saatte. wifi de kendiliğinden açılmış. kardeşim kurcalamış olabilir. greenify kullanıyorum onun da etkisi olabilir.bu kernel'in farkı ne?@baskahmetLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal lp-pr4 indir kur farkı görürsün eğer beğenmezsen yeni cm sürümü çıkınca flashla kernel değişiyor.
yükledim bu kernelı ben merak etme@baskahmetLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal lp-pr4 indir kur farkı görürsün eğer beğenmezsen yeni cm sürümü çıkınca flashla kernel değişiyor.
6 saat ekran suresı aldımNe ararsan orjinal kernelde olmayan voltaj kontrolunden işlemci aşırma yada düşürme optimizasyonlar vs. cpu, gpu optimizasyonlarını barındırıyo cm için ideal yeterki kullanmasını bilBeyler gece tam olarak %1 gitmişyaklaşık 10 saatte. wifi de kendiliğinden açılmış. kardeşim kurcalamış olabilir. greenify kullanıyorum onun da etkisi olabilir.
bu kernel'in farkı ne?
şarjada büyük katkısı var. Abi kitkatta 4 saat ekran suresı zor alıyodum. Bunda 12.24 sürümü yüklü ve bu kernel yüklü yüzde 6 şarj varken 6 saat ekran suresı aldım :dNe ararsan orjinal kernelde olmayan voltaj kontrolunden işlemci aşırma yada düşürme optimizasyonlar vs. cpu, gpu optimizasyonlarını barındırıyo cm için ideal yeterki kullanmasını bil