Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Hm tamam iyi geceler yukleyince bildirirsen sevinirim bikacda ekran fotosu :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
nanotex

nanotex

Üye
Ben bi fark göremedim. Görebilen varsa bize bildirsin :D Sanırsam müzik çalarda sıkıntı yok. Ne gibi sorunlar vardı bundan önceki sürümde?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Ben bi fark göremedim. Görebilen varsa bize bildirsin :D Sanırsam müzik çalarda sıkıntı yok. Ne gibi sorunlar vardı bundan önceki sürümde?

Kamera flash açıkken çekmiyor takılıyor

ErSin9006

Üye
bende bir fark göremedim :))

nanotex

nanotex

Üye
bikaç ekran fotosu atarmısın bide şarj geceden sabaha %kaç gidiyo test edermisin :)
Dostum inan ki hiçbir fark yok :) telefon muhtemelen şarjda duracak bu gece o yüzden isteğini yerine getiremeyeceğim maalesef :) siz denersiniz yarın.

baskahmet

baskahmet

Üye
ben 12.24 tarihinde kalacam ya :D iyi bu

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bende 28i indirip denicem

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ben s5 romunu yuklucem galiba

ErSin9006

Üye
gece wifi full açık % 10 şarj yemiş yaklaşık 7 saate

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
çok yemiş bende 3-4 anca yiyor

S5 romunda gereksiz uygulama fazla cok ram yiyor
onları root uninstaller ile kaldırırsam tamamdır :) bide şarjı çok iyi önceden denemiştim şimdi bide yeni sürüm çıkmış :)

reflex

reflex

Üye
@baskahmet al lp-pr4 indir kur farkı görürsün eğer beğenmezsen yeni cm sürümü çıkınca flashla kernel değişiyor.

nanotex

nanotex

Üye
bikaç ekran fotosu atarmısın bide şarj geceden sabaha %kaç gidiyo test edermisin :)

gece wifi fu ll açık % 10 şarj yemiş yaklaşık 7 saate
Beyler gece tam olarak %1 gitmiş :D yaklaşık 10 saatte. wifi de kendiliğinden açılmış. kardeşim kurcalamış olabilir. greenify kullanıyorum onun da etkisi olabilir.
@baskahmet al lp-pr4 indir kur farkı görürsün eğer beğenmezsen yeni cm sürümü çıkınca flashla kernel değişiyor.
bu kernel'in farkı ne?

baskahmet

baskahmet

Üye
yükledim bu kernelı ben merak etme :D 6 saat ekran suresı aldım

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
Beyler gece tam olarak %1 gitmiş :D yaklaşık 10 saatte. wifi de kendiliğinden açılmış. kardeşim kurcalamış olabilir. greenify kullanıyorum onun da etkisi olabilir.

bu kernel'in farkı ne?
Ne ararsan orjinal kernelde olmayan voltaj kontrolunden işlemci aşırma yada düşürme optimizasyonlar vs. cpu, gpu optimizasyonlarını barındırıyo cm için ideal yeterki kullanmasını bil

baskahmet

baskahmet

Üye
Ne ararsan orjinal kernelde olmayan voltaj kontrolunden işlemci aşırma yada düşürme optimizasyonlar vs. cpu, gpu optimizasyonlarını barındırıyo cm için ideal yeterki kullanmasını bil
şarjada büyük katkısı var. Abi kitkatta 4 saat ekran suresı zor alıyodum. Bunda 12.24 sürümü yüklü ve bu kernel yüklü yüzde 6 şarj varken 6 saat ekran suresı aldım :d

• Beğen
Tepkiler: reflex

Üst Alt