Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
butun data dosyalrim gidicem demi gitmemesini saqliyan bise varsa link atarmisin
fakat konu başlığı altındaki Recover ve Root yükleme konusunda bazı arkadaşlar sorun duzeldğni yazmış.. oradakiler tekrar Recover ve Root atsak düzelmz mi??
ayriyettwn ben en ustteki romu indirmistim ilk cikan oluyor heralde simdii bu 5.0.1 arasinda fark yoksa kurmuyayim varmidir abi
kardeşim bu rom bi harika şuan buromu kullnan varmı ben şuan kullanıyorum ve çok memnunumHepsinin başında tarih var, memnunsan kurma sen bilirsin.
kardeşim bu rom bi harika şuan buromu kullnan varmı ben şuan kullanıyorum ve çok memnunum
5.0.1. olanınımıAynen bu kadar iyi olabileceğini bende beklemiyordum
Son güncellemeyi yükledin mi?
5.0.1. olanınımı
zaten romu dün yükledim güncel yani14 tarihli güncellemeyi
zaten romu dün yükledim güncel yanibu romu çok beğendim senin şarj nasıl gidiyo bilgi verirmisin
inşallah sen bu romdan dönmiceksin dimi galiba dönmezsin bende dönmemSu an iyi 4-5 saat ekran süresi veriyor
Du batery saver yüklü onun faydası varmı bilmiyorum
Bende birazdan son güncellemeyi yükleyeceğim umarım şarjda düşüş filan olmaz
aynen bende okadar rom kullandım bunun gibi seri ve guzelini gormedim ama stoca gore şarjı kotu gıdıor
vovv tamam saolCm guncelleme, müzik, audio fx ve mail uyg.devre dışı bıraktım sizde deneyebilirsiniz bence şarja etkisi büyük özellikle beklemede
inşallah sen bu romdan dönmiceksin dimi galiba dönmezsin bende dönmemgüzel rom fakat statusbarı beğenmedim
vovv tamam saol
müzik audi ve maili bulamadım
saol teşekkür ederim sen bu romu kullancakmısın uzun süreBence güzel bildirim panelide en sevdiğim yeri heralde romun
Birde çift tıklama kilit ekranı yapmak isterseniz linkteki Uygulamayı kullanabilirsiniz güzel oluyor
Clock Screensaver v1.1 (Android Ekran Koruyucu Yüzer Saat) - MaxiCep
Tümü bölümünde gorebilirsiniz.
bu dedğin açılışta çalışan uyglamarımı kastedıorsun yok sa başka bi yerden kapanıormu bide bu yeni surumde camera duzelmişmi stoca erabt hem çekımı hemde hızı onlarda çok gozume batıoyr başka sıkıntısı yokCm guncelleme, müzik, audio fx ve mail uyg.devre dışı bıraktım sizde deneyebilirsiniz bence şarja etkisi büyük özellikle beklemede
saol teşekkür ederim sen bu romu kullancakmısın uzun süre
aynen bende dönmem dahaDaha dönmem eksiği yok fazlası var benim için
bu dedğin açılışta çalışan uyglamarımı kastedıorsun yok sa başka bi yerden kapanıormu bide bu yeni surumde camera duzelmişmi stoca erabt hem çekımı hemde hızı onlarda çok gozume batıoyr başka sıkıntısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?