Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Konu Sahibi
butun data dosyalrim gidicem demi gitmemesini saqliyan bise varsa link atarmisin

https://www.maxicep.com/forum/attachments/titanium_backup_modaco_6-2-0-test5-1-apk.188792/
fakat konu başlığı altındaki Recover ve Root yükleme konusunda bazı arkadaşlar sorun duzeldğni yazmış.. oradakiler tekrar Recover ve Root atsak düzelmz mi??

Dostum düzelmiyor cihazın zaten rootlu yani kapatıp açarken gormeyiver olsun bitsin.

ayriyettwn ben en ustteki romu indirmistim ilk cikan oluyor heralde simdii bu 5.0.1 arasinda fark yoksa kurmuyayim varmidir abi

aynen bende okadar rom kullandım bunun gibi seri ve guzelini gormedim ama stoca gore şarjı kotu gıdıor

Konu Sahibi
zaten romu dün yükledim güncel yani bu romu çok beğendim senin şarj nasıl gidiyo bilgi verirmisin

Su an iyi 4-5 saat ekran süresi veriyor
Du batery saver yüklü onun faydası varmı bilmiyorum
Bende birazdan son güncellemeyi yükleyeceğim umarım şarjda düşüş filan olmaz

Su an iyi 4-5 saat ekran süresi veriyor
Du batery saver yüklü onun faydası varmı bilmiyorum
Bende birazdan son güncellemeyi yükleyeceğim umarım şarjda düşüş filan olmaz
inşallah sen bu romdan dönmiceksin dimi galiba dönmezsin bende dönmem güzel rom fakat statusbarı beğenmedim

Konu Sahibi
aynen bende okadar rom kullandım bunun gibi seri ve guzelini gormedim ama stoca gore şarjı kotu gıdıor

Cm guncelleme, müzik, audio fx ve mail uyg.devre dışı bıraktım sizde deneyebilirsiniz bence şarja etkisi büyük özellikle beklemede

Tepkiler: Ultraslan8
    Konu Sahibi
inşallah sen bu romdan dönmiceksin dimi galiba dönmezsin bende dönmem güzel rom fakat statusbarı beğenmedim

Bence güzel bildirim panelide en sevdiğim yeri heralde romun

Birde çift tıklama kilit ekranı yapmak isterseniz linkteki Uygulamayı kullanabilirsiniz güzel oluyor

Clock Screensaver v1.1 (Android Ekran Koruyucu Yüzer Saat) - MaxiCep
vovv tamam saol
müzik audi ve maili bulamadım

Tümü bölümünde gorebilirsiniz.

Tepkiler: Ultraslan8
Cm guncelleme, müzik, audio fx ve mail uyg.devre dışı bıraktım sizde deneyebilirsiniz bence şarja etkisi büyük özellikle beklemede
bu dedğin açılışta çalışan uyglamarımı kastedıorsun yok sa başka bi yerden kapanıormu bide bu yeni surumde camera duzelmişmi stoca erabt hem çekımı hemde hızı onlarda çok gozume batıoyr başka sıkıntısı yok

Konu Sahibi

Sistem uygulamaları işte devre dışı bırakabilirsin.
Yemi sürümü birazdan yükleyeceğim umarım chrome düzelmiştir
Ben kısa bir süre yokum güncellemeyi yükliyim

Tepkiler: hajkhanx33
wayy kamera olmuş yeşil tonlar ağırlaşmış dahada seri olmuş ama ben ilk surumden buna geçtim

Tepkiler: Bahadir_fb