berke690
Üye
Kardes buldum da explorer dan buldum ama r|o yaziyo tasiyorum sadece okunabilir diyo ama onu r|w olmadi yapamadimEs Files Explorer den gördün gibi ikisi de alt alta
Kardes buldum da explorer dan buldum ama r|o yaziyo tasiyorum sadece okunabilir diyo ama onu r|w olmadi yapamadimEs Files Explorer den gördün gibi ikisi de alt alta
Es Files Explorer Root izni vermen kafi zaten sonra dedim şekil dosyalari alıp taşıyacaksın hepsi bu kadarKardes buldum da explorer dan buldum ama r|o yaziyo tasiyorum sadece okunabilir diyo ama onu r|w olmadi yapamadim
Nasi vericem root izniniEs Files Explorer Root izni vermen kafi zaten sonra dedim şekil dosyalari alıp taşıyacaksın hepsi bu kadar
Es Files Explorere gir menu bas araçlar orda Root var tıkla açık yap izni verNasi vericem root iznini
Klavye hangisi?Pardon Fotoya Bakamdan Yorum Atmışım
Benim Telden Görüntüler
Asus ZenLauncher
Asus Weather Widget (Birazdan HTC M9'unkini Kurcam)
HTC One M9 Klavye
HTC One Kamera
Ve Daha Fazlası Var Telefon Jet Gibi Ve Görseli Harika Daha Çok Şey Eklicem Zenfone Müzik Çaları Hata Felan Vermeye Başlarsa M9 Müzik Çaları Atıcam
Htc one kamerayı kaldırdımsorunluydu videoda çekmiyordu
M9 weather widgetide bozuktu
M9 Video Playeri Ile Muzik Çalarını kullanıyorum
telefon harika oldu görsel açıdan
htc one m9 klavyesiKlavye hangisi?

şarj vs şeyler nasıl yani kasma falan varmıa5 romu ekran görüntüleri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tamma bilgilendirirsen sevinirimdaha yeni kurdum bakıcam

Dokunmatik sorunu varmı peki ?daha yeni kurdum bakıcam
hımm tamam kardeşim ingilizce olan yerler varmıbeyaz yazı sorunu fazla yok pek dikkat çekici değil dokunmatik sorunu yok ama çok ısınıyor telefon umarım böyle devam etmez gereksiz uygulamaları sildim şimdilik stabil
eminmisin olmadıgına hangi oyunlarda denedin ?beyaz yazı sorunu fazla yok pek dikkat çekici değil dokunmatik sorunu yok ama çok ısınıyor telefon umarım böyle devam etmez gereksiz uygulamaları sildim şimdilik stabil
Isınma hep var bide yeni atmışsın o yüzden. Peki cm üzerine kurulmuyor değil mi sadece wipe yapıp mı kurduningilizce yer göremedim