Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
tamamdır kurtardım sonunda sorunsuz ;) kamerayıda kurdum sağolun

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

rasmusen.17

Üye
tamamdır kurtardım sonunda sorunsuz ;) kamerayıda kurdum sağolun
Sorunsuz kamera derken kontrol ettin mi acaba? Flashta takılma ve ön kamera ile çekilen fotoğrafın soldan sağa doğru simetrik olarak tam ters şekilde kaydedilme sorunu bu kamera uygulaması ile çözülüyor mu? Bir de genel çekim kalitesi nasıl?

baskahmet

baskahmet

Üye
Sorunsuz kamera derken kontrol ettin mi acaba? Flashta takılma ve ön kamera ile çekilen fotoğrafın soldan sağa doğru simetrik olarak tam ters şekilde kaydedilme sorunu bu kamera uygulaması ile çözülüyor mu? Bir de genel çekim kalitesi nasıl?
Soldan saga oluyor on kamera ile. O stocktada oluyor sorun yok

sozer

Üye
kameraya alternatif çözüm sunuyorum
Cm12s kamera ve galerisini cwm den yüklüyorsunuz
kamera ve galeri çok güzel ve sorunsuz

• Beğen

ErSin9006

Üye
arkadaşlar bu rom neden geç şarj oluyor son sürümü

ErSin9006

Üye
buda öyle gibi

oguzxw

oguzxw

Üye
Okul ortamında şarjı bitirecek kadar ne yapıyorsun da şarjın bitiyor? O kadar vaktin oluyor mu?
45 Dakika Tenefüs Var 10 Dakika 8 Tane Ve Derslerin Son 20 Dakikası Genellikle Serbestiz Evet 45+80=125 Dakika Etti 2 Saat 5 Dakika Benim Telefon Mobil Veride En Fazla 2 Saat Dayanıyor(Batarya Bozuk) Ve Geri Kalan Derslerin Kalan Dakikalarını Bile Saymadım
Bende bunu anlamiyorum
Ayrica stock 1 saattemi sarj oluyor?
Sen Daha Okula Telefon Götüremiyorsun Götürsende Çıkartamıyorsun ? O Telefonu Cebinden Çıkarabilsen Anlarsın Demek İstedigimi.

baskahmet

baskahmet

Üye
45 Dakika Tenefüs Var 10 Dakika 8 Tane Ve Derslerin Son 20 Dakikası Genellikle Serbestiz Evet 45+80=125 Dakika Etti 2 Saat 5 Dakika Benim Telefon Mobil Veride En Fazla 2 Saat Dayanıyor(Batarya Bozuk) Ve Geri Kalan Derslerin Kalan Dakikalarını Bile Saymadım

Sen Daha Okula Telefon Götüremiyorsun Götürsende Çıkartamıyorsun ? O Telefonu Cebinden Çıkarabilsen Anlarsın Demek İstedigimi.
Okula telefon goturme geregi duymuyorum

oguzxw

oguzxw

Üye
Okula telefon goturme geregi duymuyorum
Ailem İzin Vermiyor Demiyorsunda :D

Benim İçin Okulda Telefon Gerekli Sıkıldıgım Zaman Kulaklıgımı Takar Müzik Dinlerim Tenefüste Boş Derste Oyun Oynarım Bu Kadar Basit :D

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Ailem İzin Vermiyor Demiyorsunda :D

Benim İçin Okulda Telefon Gerekli Sıkıldıgım Zaman Kulaklıgımı Takar Müzik Dinlerim Tenefüste Boş Derste Oyun Oynarım Bu Kadar Basit :D
Bazen izin vermiyorlar bazen de ben goturmuyorum :)

oguzxw

oguzxw

Üye
Bazen izin vermiyorlar bazen de ben goturmuyorum :)
Okul Ortamında Teli Şarza Takıyoruz Zaten Hızlı Şarz Olması İyi Oluyor 40 Dakikalık Derste Teli Şarza Koyup %40 Şarz Olmasıda Koyuyor Adama :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Okul da hiç arkadaşın yokmu?
Zaten sosyal bir ortamdasin yani telefona ihtiyaç bile duymaman gerekirken sen bütün boş vakitlerinde telefonla uğraştığını yaziyorsun enteresan :hmmm

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
Okul da hiç arkadaşın yokmu?
Zaten sosyal bir ortamdasin yani telefona ihtiyaç bile duymaman gerekirken sen bütün boş vakitlerinde telefonla uğraştığını yaziyorsun enteresan :hmmm
Okul Ortamında Sosyalim Ama Adam Akıllı 2 Tane Kişi Var Onlarla Arada Bi Geziyoz Arada Sınıftayız Asosyallikle İlgisi Yok Yani Mesela Bugün Pek Bakmadım %70 Şarzla Eve Geldim Dün Biraz Telefona Fazla Baktım %20'ile Eve Geldim :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Oguz stock nasi :ehe super dicek :ehe

Üst Alt