Sorunsuz kamera derken kontrol ettin mi acaba? Flashta takılma ve ön kamera ile çekilen fotoğrafın soldan sağa doğru simetrik olarak tam ters şekilde kaydedilme sorunu bu kamera uygulaması ile çözülüyor mu? Bir de genel çekim kalitesi nasıl?tamamdır kurtardım sonunda sorunsuzkamerayıda kurdum sağolun
Soldan saga oluyor on kamera ile. O stocktada oluyor sorun yokSorunsuz kamera derken kontrol ettin mi acaba? Flashta takılma ve ön kamera ile çekilen fotoğrafın soldan sağa doğru simetrik olarak tam ters şekilde kaydedilme sorunu bu kamera uygulaması ile çözülüyor mu? Bir de genel çekim kalitesi nasıl?
Ben 11 surumunu kullaniyorum 2.5 saatte sarj ediyorarkadaşlar bu rom neden geç şarj oluyor son sürümü
Daha ne bekliyorsun 1 saattemi sarj olsun istiyorsun 2.5 saat gayet idealbuda öyle gibi
Okul ortaminda hic iyi degilDaha ne bekliyorsun 1 saattemi sarj olsun istiyorsun 2.5 saat gayet ideal

Okul ortaminda hic iyi degil![]()
Bende bunu anlamiyorumOkul ortamında şarjı bitirecek kadar ne yapıyorsun da şarjın bitiyor? O kadar vaktin oluyor mu?
45 Dakika Tenefüs Var 10 Dakika 8 Tane Ve Derslerin Son 20 Dakikası Genellikle Serbestiz Evet 45+80=125 Dakika Etti 2 Saat 5 Dakika Benim Telefon Mobil Veride En Fazla 2 Saat Dayanıyor(Batarya Bozuk) Ve Geri Kalan Derslerin Kalan Dakikalarını Bile SaymadımOkul ortamında şarjı bitirecek kadar ne yapıyorsun da şarjın bitiyor? O kadar vaktin oluyor mu?
Sen Daha Okula Telefon Götüremiyorsun Götürsende Çıkartamıyorsun ? O Telefonu Cebinden Çıkarabilsen Anlarsın Demek İstedigimi.Bende bunu anlamiyorum
Ayrica stock 1 saattemi sarj oluyor?
Okula telefon goturme geregi duymuyorum45 Dakika Tenefüs Var 10 Dakika 8 Tane Ve Derslerin Son 20 Dakikası Genellikle Serbestiz Evet 45+80=125 Dakika Etti 2 Saat 5 Dakika Benim Telefon Mobil Veride En Fazla 2 Saat Dayanıyor(Batarya Bozuk) Ve Geri Kalan Derslerin Kalan Dakikalarını Bile Saymadım
Sen Daha Okula Telefon Götüremiyorsun Götürsende Çıkartamıyorsun ? O Telefonu Cebinden Çıkarabilsen Anlarsın Demek İstedigimi.
Ailem İzin Vermiyor DemiyorsundaOkula telefon goturme geregi duymuyorum


Bazen izin vermiyorlar bazen de ben goturmuyorumAilem İzin Vermiyor Demiyorsunda
Benim İçin Okulda Telefon Gerekli Sıkıldıgım Zaman Kulaklıgımı Takar Müzik Dinlerim Tenefüste Boş Derste Oyun Oynarım Bu Kadar Basit![]()

Okul Ortamında Teli Şarza Takıyoruz Zaten Hızlı Şarz Olması İyi Oluyor 40 Dakikalık Derste Teli Şarza Koyup %40 Şarz Olmasıda Koyuyor AdamaBazen izin vermiyorlar bazen de ben goturmuyorum![]()

45 Dakika Tenefüs Var 10 Dakika 8 Tane Ve Derslerin Son 20 Dakikası Genellikle Serbestiz Evet 45+80=125 Dakika Etti 2 Saat 5 Dakika Benim Telefon Mobil Veride En Fazla 2 Saat Dayanıyor(Batarya Bozuk) Ve Geri Kalan Derslerin Kalan Dakikalarını Bile Saymadım
Sen Daha Okula Telefon Götüremiyorsun Götürsende Çıkartamıyorsun ? O Telefonu Cebinden Çıkarabilsen Anlarsın Demek İstedigimi.

Okul Ortamında Sosyalim Ama Adam Akıllı 2 Tane Kişi Var Onlarla Arada Bi Geziyoz Arada Sınıftayız Asosyallikle İlgisi Yok Yani Mesela Bugün Pek Bakmadım %70 Şarzla Eve Geldim Dün Biraz Telefona Fazla Baktım %20'ile Eve GeldimOkul da hiç arkadaşın yokmu?
Zaten sosyal bir ortamdasin yani telefona ihtiyaç bile duymaman gerekirken sen bütün boş vakitlerinde telefonla uğraştığını yaziyorsun enteresan![]()

Zaten Öyle O PurePerformanceden Sonra Ram 600'ü Geçmiyor. Şarzda İyi GidiyorOguz stock nasisuper dicek
![]()
