Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
Htc m9 apps zip indirdim de tek tek verilmemiş paket halinde verilmiş uygulamalar cwm den flaşlarım ama cm geçip geçmemede kararsızım :(
Ben rardan çıkarıp istediklerimi tek tek atıp perm verip yeniden başlatarak hallettim
Bahadır abi şu htc nin launcheri varsa sense 7 midir nedir onu zip içinde bulamadım o nasıl kurulucak biliyormusun ?

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Ben rardan çıkarıp istediklerimi tek tek atıp perm verip yeniden başlatarak hallettim
Bahadır abi şu htc nin launcheri varsa sense 7 midir nedir onu zip içinde bulamadım o nasıl kurulucak biliyormusun ?
Zipi flashla cwm den oguz

by-hedir

by-hedir

Üye
Arkadaslar hala cm de goruntu arama yok degılmi

by-hedir

by-hedir

Üye
Lollipop ta var mı goruntu arama normalde

baskahmet

baskahmet

Üye
Onu bilmiyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Htc launcheri uyumsuz oluyor birde ekranin altinda bosluk kaliyor ugrasmaya degmez.
Daha cm ye geçmedim ilk defa bu kadar kararsz kaldım

Gecebilirsin sorun yok. Kamerada ekrana dokunup odaklama yapinca donma olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

ErSin9006

Üye
son yaptığım wipe data yapmadan gapps lı yükleme sonrası telefon açılmaz oldu baştan kuracağım yardımcı olabilecek varmı

baskahmet

baskahmet

Üye
@oguzxw bu da benden :ehe

Üst Alt