oguzxw
Üye
Geçersen direk bunları kurAsus launcher güzel bende kullanıyordum
Şuan touchwızcm ye geçerim belki
Geçersen direk bunları kurAsus launcher güzel bende kullanıyordum
Şuan touchwızcm ye geçerim belki
Nette bulamadımGeçersen direk bunları kur

Ben pc gecince link atarim sanaNette bulamadım![]()
Nette bulamadım![]()
Aynen link buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Adamın dibisin sen abiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)Htc m9 apps zip indirdim de tek tek verilmemiş paket halinde verilmiş uygulamalar cwm den flaşlarım ama cm geçip geçmemede kararsızımAynen link bu![]()

Ben rardan çıkarıp istediklerimi tek tek atıp perm verip yeniden başlatarak hallettimHtc m9 apps zip indirdim de tek tek verilmemiş paket halinde verilmiş uygulamalar cwm den flaşlarım ama cm geçip geçmemede kararsızım![]()
Zipi flashla cwm den oguzBen rardan çıkarıp istediklerimi tek tek atıp perm verip yeniden başlatarak hallettim
Bahadır abi şu htc nin launcheri varsa sense 7 midir nedir onu zip içinde bulamadım o nasıl kurulucak biliyormusun ?
Cm de göruntulu arama yoktu ve hiçbi zaman gelmeyecekteArkadaslar hala cm de goruntu arama yok degılmi
Htc m9 apps zip indirdim de tek tek verilmemiş paket halinde verilmiş uygulamalar cwm den flaşlarım ama cm geçip geçmemede kararsızım![]()
Daha cm ye geçmedim ilk defa bu kadar kararsz kaldımElle atabilirsin. İzinleri duzenleyip.
Ben rardan çıkarıp istediklerimi tek tek atıp perm verip yeniden başlatarak hallettim
Bahadır abi şu htc nin launcheri varsa sense 7 midir nedir onu zip içinde bulamadım o nasıl kurulucak biliyormusun ?
Daha cm ye geçmedim ilk defa bu kadar kararsz kaldım
Ben deji bataryayı alayım sen görcen@oguzxw bu da benden

Butun uygulamalari istemiyorum ben akillimZipi flashla cwm den oguz

İşte laucherin apk sini bulamadim neyse vazgeçtim zatenElle atabilirsin. İzinleri duzenleyip.
Ben deji bataryayı alayım sen görcen
Butun uygulamalari istemiyorum ben akillim
İşte laucherin apk sini bulamadim neyse vazgeçtim zaten
benimki orjinil batarya