Ultraslan8
Üye
O belirsiz sen suan cm12 demisinBu nightly'ler tahmini daha ne kadara kadar cikar bole?
O belirsiz sen suan cm12 demisinBu nightly'ler tahmini daha ne kadara kadar cikar bole?
EvetO belirsiz sen suan cm12 demisin
11 nisanda cikani kullaniyorum halaYeni guncelleme nasil cm12dr
Güncelleme merkezineen nie guncellemiyosun11 nisanda cikani kullaniyorum hala
Bi sikintisi yok kullandigimin 20 gunde bir falan yaparim heraldeGüncelleme merkezineen nie guncellemiyosun
Hm tamam sarj ve ısınma durumu nasilBi sikintisi yok kullandigimin 20 gunde bir falan yaparim heralde
İsinmadan yana bir sikinti bazen sarj %40 falan kalinca hizlica dusuyor gerci daha bir kere basima geldiHm tamam sarj ve ısınma durumu nasil
Kac gundur cm12desinİsinmadan yana bir sikinti bazen sarj %40 falan kalinca hizlica dusuyor gerci daha bir kere basima geldi
10Kac gundur cm12desin
Bayagi kalmissin sen ya

Bunda kalmayi dusunuyosun galinaAynen ole oldu biraz![]()
![]()

Her romda var. Acmak icin build prop kodu lazim. System/build propCm12de sanal tuşlar varmiydi
otomatık güncelleme yapayım dedim indi yeni sürüm telefon kapandı recoverye gecti yuklenirken ünlem cıktı açıldı telefon olmadı guncelleme yardım eder mısınız neden boyle oldu nası yapıcam tam olarak bu elden guncellemeyı?
wipe cache yapıp sadece romu yukeyıp reboot yapıcam dımı?Konudaki linkten indirip anlattigim gibi yukliyebilirsiniz.
Format atmaniza gerek yok.
wipe cache yapıp sadece romu yukeyıp reboot yapıcam dımı?
teşekkur ederimWipe yapmana gerek yok ama istersen yapabilirsin temiz bir güncelleme olur.
yukledım oldu da herşey aynı yuklediğim uygulamalar tema falan aynı hep sıfırlanması gerekmıyordu?Wipe yapmana gerek yok ama istersen yapabilirsin temiz bir güncelleme olur.