Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

ts2000

ts2000

Üye
Son düzenleme:

ErSin9006

Üye
Arkadaşlar ussd kodu oluştururken hata alan varmı? bu romda

by-hedir

by-hedir

Üye
ts2000

ts2000

Üye
Peki arkadaslar kesin 4.2.2 ye dönuyor mu sistem ?
evet.Cm 12 de uygulamalar sürekli hata veriyor özelikle müzik uyg. hatasından bıktım.Bu yüzden orjinale döndüm az önce :)
Tavsiyem ayarlara gir telden ordan güzelce bir sıfırlama yap (Tabi önce gerekli yedeğini al) ondan sonra tel yeniden başladığında hiç açmadan kapat bağla (tel açılıcak yenidenbaşlamadan kapat) download moda al pc ye kies ten yükle sorunsuz bir şekilde eski sürüme dönüyor.

baskahmet

baskahmet

Üye
evet.Cm 12 de uygulamalar sürekli hata veriyor özelikle müzik uyg. hatasından bıktım.Bu yüzden orjinale döndüm az önce :)
Tavsiyem ayarlara gir telden ordan güzelce bir sıfırlama yap (Tabi önce gerekli yedeğini al) ondan sonra tel yeniden başladığında hiç açmadan kapat bağla (tel açılıcak yenidenbaşlamadan kapat) download moda al pc ye kies ten yükle sorunsuz bir şekilde eski sürüme dönüyor.
4.4.2 yuklemismiydin sen stock kitkatı

ts2000

ts2000

Üye
4.4.2 yuklemismiydin sen stock kitkatı
yok hayır.CM 12(5.0.2) yüklüydü.söylediğim gibi yaptım kiesle orjinal 4.2.2 ye döndüm .TR versiyonda 4.2.2 en son olduğu için kies direk onu yüklüyor.

Ancak dediğin gibi yüklü olsa bile bişey fark ediceğini sanmıyorum kies yine orjinale döndürür diye düşünüyorum.Çünkü "üretici yazılımı başlatma durumuna getirme" olarak geçiyor her durumda getirmesi lazım.

baskahmet

baskahmet

Üye
yok hayır.CM 12(5.0.2) yüklüydü.söylediğim gibi yaptım kiesle orjinal 4.2.2 ye döndüm .TR versiyonda 4.2.2 en son olduğu için kies direk onu yüklüyor.
Odinden de dönebilirsiniz. Ben 4.4.2 yi yükleyip 4.2.2 ye döndünüz sandım yanlış alarm imiş. Ben 25 gündür stock romdayım :)

• Beğen
Tepkiler: ts2000
reflex

reflex

Üye
Android 5.1 i deneyen var mı aranızda ? F4K unoffical var cyanogenmod da yavaş yavaş geçiş yapacak herhalde ana sayfalarında bununla ilgili bir yazıda var çok merak ettim kullanan var mı?

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Ben kullandim 5.1 gayet basarili.

ErSin9006

Üye
Ussd kodu sorunu çözüldü

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Bugün güncellemeyi yüklerken bir süprizle karşılaştım. Güncelleme ekranında Microsoft amblemi ve Powered by Microsoft yazısı belirdi. Tamam dedikodular vardı ama bu kadar çabuk olması bana çok şaşırtıcı geldi.

baskahmet

baskahmet

Üye
Bugün güncellemeyi yüklerken bir süprizle karşılaştım. Güncelleme ekranında Microsoft amblemi ve Powered by Microsoft yazısı belirdi. Tamam dedikodular vardı ama bu kadar çabuk olması bana çok şaşırtıcı geldi.
1 nisan şakası :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefon One+ mı acaba?

Luck Star

Luck Star

Üye
Menü butonunu windows logosu yapmislar teee Allahim ya :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
berke690

berke690

Üye
allahını seven yardım etsin 5. ciye yaptım olmuyor google apps yüklenirken hep hata veriyor

sofff

Üye
Bu FMradio eklentisi S3 mini için CM12 ye ekleme şansı nedir acaba arkadaşlar.

berke690

berke690

Üye
Bütün bulduğum gappsları denedim hepsinde aynı hata bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olun 10 gündür uğtasıyorum

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Bütün bulduğum gappsları denedim hepsinde aynı hata bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olun 10 gündür uğtasıyorum
ne hatası olduğuun yazarsan sana yardım edebilirler diye düşünüyorum

Üst Alt