arkadaşlar kolay gelsin lolipop cm sürümünü yükledim de samsungun orjinal lolipop uygulamalarını taşısam calışır mı veya çalışması için ne yapmama lazım
arkadaşlar kolay gelsin lolipop cm sürümünü yükledim de samsungun orjinal lolipop uygulamalarını taşısam calışır mı veya çalışması için ne yapmama lazım
rom atığınızı 

Çalışabilir. Sysyem app dan alıp kendi romuna atacaksın. Lib dosyaları varsa onuda atman lazım yoksa çalışmaz..arkadaşlar kolay gelsin lolipop cm sürümünü yükledim de samsungun orjinal lolipop uygulamalarını taşısam calışır mı veya çalışması için ne yapmama lazım
Bendede öyle bi sorun vardı çözümü paylaşmamışsın aynı sorunu olan varsa ben kendi çözümümü paylaşayım CWM recovey yerine TWRP Recovery kullanmaya başladım sorun ortadan kalktı.Elle güncelme yapayım dedim uzun bir aradan sonra telefon güncellemeyi kurmuyor güncelle diyorum reboot diyor telefon kapanıp açılıyor recovery menü açılır açılmaz yeşil robot yan yatık duruyor ve içindeki yerde kırmızı ünlem simgesi oluyor başka yolla güncelleme yapabilir miyim ya da sorun neyden kaynaklı
Ben hafıza kartına atıp zip olarak yüklemeyi denedim sorunsuz yüklendi ve güncellendi :=)Bendede öyle bi sorun vardı çözümü paylaşmamışsın aynı sorunu olan varsa ben kendi çözümümü paylaşayım CWM recovey yerine TWRP Recovery kullanmaya başladım sorun ortadan kalktı.
Ben hafıza kartına atıp zip olarak yüklemeyi denedim sorunsuz yüklendi ve güncellendi :=)
Aynı ölü robot sorunu bendede oldu hafıza kartına attım yüklendi sorunsuz.Elle güncelme yapayım dedim uzun bir aradan sonra telefon güncellemeyi kurmuyor güncelle diyorum reboot diyor telefon kapanıp açılıyor recovery menü açılır açılmaz yeşil robot yan yatık duruyor ve içindeki yerde kırmızı ünlem simgesi oluyor başka yolla güncelleme yapabilir miyim ya da sorun neyden kaynaklı
4.4.2 den 4.2.2 ye bu şekilde dönülüyor mu?Ayrıca son bir not olarak orjinale dönmek isterseniz kiesle dönün başlatma durumuna getirmeyi kullanın sayaç ve set warant vs hepsini sıfırlar kimse anlamazrom atığınızı
![]()
SAYAÇ VE KNOX WARRANTY sıfırlanmaz ama 4.2.2 orjinale çevirilir diye biliyorum.Çok iyi oldu üstelik samsung kumandayıda(samsung watch on= yükledim gayet güzel çalışıyor.Kendi orjinal müzik çaları sorunlu hata verip duruyor.zaten çoğunlukla spotify kulladığımdan oda problem değil.mağazada güzel bi müzik çalar bulabilirsiniz.Ayrıca yeni yüklüceklere tavsiye olarak teli güzelce google hesabınıza yedekleyin uyg vs ve özellikle rehberinizi google a yedeklemeyi unutmayın çünkü simdeki nolar silinmiyor fakat sim gösterme seçeneği olmadığı için göremiyorsunuz.Hard format atıp yükleyin telefon hafızasında uyg. klasörleri vs olmadığından emin olun sonra hata verip duruyor yoksa. Benim ilk deneyimlerim bunlar konu içinde teşekkürler.
Ayrıca son bir not olarak orjinale dönmek isterseniz kiesle dönün başlatma durumuna getirmeyi kullanın sayaç ve set warant vs hepsini sıfırlar kimse anlamazrom atığınızı
Edit: 1 günlük deneyimden sonra şunu ekleyim dedim ram kullanımı gayet iyi normalde 1gb dan aşağı düşmüyordu pek ancak bu sistemde 500-600 mb civarlarında kasama yok![]()
Sayaç sıfırlanıyor 4.2.2 çok denedim olmadı dönersen bile wifi çalışmıyorSAYAÇ VE KNOX WARRANTY sıfırlanmaz ama 4.2.2 orjinale çevirilir diye biliyorum.
Neyle döndün odinlemi?Sayaç sıfırlanıyor 4.2.2 çok denedim olmadı dönersen bile wifi çalışmıyor
biraz önceNeyle döndün odinlemi?
daha önce cm 11 yüklemiştim 4.4 ile onu beğenmedim kies ile üretici yazılımı kurtarma başlatma durumuna getirme yaptım sayaçta sıfırlandın wrantiny yazısıda düzeldi .orjinalli 4.2 türkiye romu ama kiesle yüklerseniz düzeliyor sorunsuzSAYAÇ VE KNOX WARRANTY sıfırlanmaz ama 4.2.2 orjinale çevirilir diye biliyorum.
evet kies en son türkiye romunu indirip kuruyor .en son 4.2 varsa otomatik onu kurar4.4.2 den 4.2.2 ye bu şekilde dönülüyor mu?
daha önce cm 11 yüklemiştim 4.4 ile onu beğenmedim kies ile üretici yazılımı kurtarma başlatma durumuna getirme yaptım sayaçta sıfırlandın wrantiny yazısıda düzeldi .orjinalli 4.2 türkiye romu ama kiesle yüklerseniz düzeliyor sorunsuz
evet kies en son türkiye romunu indirip kuruyor .en son 4.2 varsa otomatik onu kurar
S/N numarasımı? Eğer oysa bataryanın altında yada ayarlar > cihaz hakkında > durum > seri numarası bölümünü takip et telefonun modelide GT-I9190Kardes orada bir kod istiyor oraya ne yazmamiz gerekiyor kod olarak…