Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

kralldepo

Üye
arkadaşlar kolay gelsin lolipop cm sürümünü yükledim de samsungun orjinal lolipop uygulamalarını taşısam calışır mı veya çalışması için ne yapmama lazım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kolay gelsin lolipop cm sürümünü yükledim de samsungun orjinal lolipop uygulamalarını taşısam calışır mı veya çalışması için ne yapmama lazım

Çalışmaz.
Stock rom yada alternatif s5 romlarını deneyebilirsiniz.

kralldepo

Üye

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Yükleyip dene bence belki deneyim ile fikir sahibi olabilirsin belli ki okuman işe yaramıyor.

ErSin9006

Üye
Elle güncelme yapayım dedim uzun bir aradan sonra telefon güncellemeyi kurmuyor güncelle diyorum reboot diyor telefon kapanıp açılıyor recovery menü açılır açılmaz yeşil robot yan yatık duruyor ve içindeki yerde kırmızı ünlem simgesi oluyor başka yolla güncelleme yapabilir miyim ya da sorun neyden kaynaklı

Son düzenleme:

berk alican

Üye
romda son durum nedir

ts2000

ts2000

Üye
Çok iyi oldu üstelik samsung kumandayıda(samsung watch on= yükledim gayet güzel çalışıyor.Kendi orjinal müzik çaları sorunlu hata verip duruyor.zaten çoğunlukla spotify kulladığımdan oda problem değil.mağazada güzel bi müzik çalar bulabilirsiniz.Ayrıca yeni yüklüceklere tavsiye olarak teli güzelce google hesabınıza yedekleyin uyg vs ve özellikle rehberinizi google a yedeklemeyi unutmayın çünkü simdeki nolar silinmiyor fakat sim gösterme seçeneği olmadığı için göremiyorsunuz.Hard format atıp yükleyin telefon hafızasında uyg. klasörleri vs olmadığından emin olun sonra hata verip duruyor yoksa. Benim ilk deneyimlerim bunlar konu içinde teşekkürler.

Ayrıca son bir not olarak orjinale dönmek isterseniz kiesle dönün başlatma durumuna getirmeyi kullanın sayaç ve set warant vs hepsini sıfırlar kimse anlamaz:bilmem: rom atığınızı :pc:

Edit: 1 günlük deneyimden sonra şunu ekleyim dedim ram kullanımı gayet iyi normalde 1gb dan aşağı düşmüyordu pek ancak bu sistemde 500-600 mb civarlarında kasama yok :bira:

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
Çalışabilir. Sysyem app dan alıp kendi romuna atacaksın. Lib dosyaları varsa onuda atman lazım yoksa çalışmaz..

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Elle güncelme yapayım dedim uzun bir aradan sonra telefon güncellemeyi kurmuyor güncelle diyorum reboot diyor telefon kapanıp açılıyor recovery menü açılır açılmaz yeşil robot yan yatık duruyor ve içindeki yerde kırmızı ünlem simgesi oluyor başka yolla güncelleme yapabilir miyim ya da sorun neyden kaynaklı

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Bu romu hala kullanan varmı ? Ben 2 haftadır stock romdayım biraz sıkıldım doğrusu. Romda ne gibi gelişmeler var?

ErSin9006

Üye
Bendede öyle bi sorun vardı çözümü paylaşmamışsın aynı sorunu olan varsa ben kendi çözümümü paylaşayım CWM recovey yerine TWRP Recovery kullanmaya başladım sorun ortadan kalktı.
Ben hafıza kartına atıp zip olarak yüklemeyi denedim sorunsuz yüklendi ve güncellendi :=)

• Beğen
Tepkiler: Bilgehan94
ts2000

ts2000

Üye
Ben hafıza kartına atıp zip olarak yüklemeyi denedim sorunsuz yüklendi ve güncellendi :=)

sozer

Üye
Ayrıca son bir not olarak orjinale dönmek isterseniz kiesle dönün başlatma durumuna getirmeyi kullanın sayaç ve set warant vs hepsini sıfırlar kimse anlamaz:bilmem: rom atığınızı :pc:
4.4.2 den 4.2.2 ye bu şekilde dönülüyor mu?

reflex

reflex

Üye
Çok iyi oldu üstelik samsung kumandayıda(samsung watch on= yükledim gayet güzel çalışıyor.Kendi orjinal müzik çaları sorunlu hata verip duruyor.zaten çoğunlukla spotify kulladığımdan oda problem değil.mağazada güzel bi müzik çalar bulabilirsiniz.Ayrıca yeni yüklüceklere tavsiye olarak teli güzelce google hesabınıza yedekleyin uyg vs ve özellikle rehberinizi google a yedeklemeyi unutmayın çünkü simdeki nolar silinmiyor fakat sim gösterme seçeneği olmadığı için göremiyorsunuz.Hard format atıp yükleyin telefon hafızasında uyg. klasörleri vs olmadığından emin olun sonra hata verip duruyor yoksa. Benim ilk deneyimlerim bunlar konu içinde teşekkürler.

Edit: 1 günlük deneyimden sonra şunu ekleyim dedim ram kullanımı gayet iyi normalde 1gb dan aşağı düşmüyordu pek ancak bu sistemde 500-600 mb civarlarında kasama yok :bira:
SAYAÇ VE KNOX WARRANTY sıfırlanmaz ama 4.2.2 orjinale çevirilir diye biliyorum.

baskahmet

baskahmet

Üye

sozer

Üye
Neyle döndün odinlemi?
biraz önce
lite 4.2.2 yükledim wifi çalışmadı
üzerine turkiye 4.2.2 yüklemeyi denedim hata verdi
rus 4.4.2 yükledim tekrardan rootladım kullanıyorum

ts2000

ts2000

Üye
SAYAÇ VE KNOX WARRANTY sıfırlanmaz ama 4.2.2 orjinale çevirilir diye biliyorum.
daha önce cm 11 yüklemiştim 4.4 ile onu beğenmedim kies ile üretici yazılımı kurtarma başlatma durumuna getirme yaptım sayaçta sıfırlandın wrantiny yazısıda düzeldi .orjinalli 4.2 türkiye romu ama kiesle yüklerseniz düzeliyor sorunsuz ;)
4.4.2 den 4.2.2 ye bu şekilde dönülüyor mu?
evet kies en son türkiye romunu indirip kuruyor .en son 4.2 varsa otomatik onu kurar

by-hedir

by-hedir

Üye
daha önce cm 11 yüklemiştim 4.4 ile onu beğenmedim kies ile üretici yazılımı kurtarma başlatma durumuna getirme yaptım sayaçta sıfırlandın wrantiny yazısıda düzeldi .orjinalli 4.2 türkiye romu ama kiesle yüklerseniz düzeliyor sorunsuz ;)

evet kies en son türkiye romunu indirip kuruyor .en son 4.2 varsa otomatik onu kurar

Kardes orada bir kod istiyor oraya ne yazmamiz gerekiyor kod olarak…

reflex

reflex

Üye
Kardes orada bir kod istiyor oraya ne yazmamiz gerekiyor kod olarak…
S/N numarasımı? Eğer oysa bataryanın altında yada ayarlar > cihaz hakkında > durum > seri numarası bölümünü takip et telefonun modelide GT-I9190

Üst Alt