Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
biraz önce şöyle bir yazı buldum bu nedir acaba
95 İçin 4.2.2 dönme var fakat 90 için bulunmuyor diye biliyorum bu işlemlerin aynısını yaparsak olurmu hiçbir fikrim yok açıkçası

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
yukledim kullaniyorum suan fakat menu bolumu cok degisik geldi ya pek hos durmuyor. ama hizi gercekten cok iyi kasmiyor. ram da pek harcamiyor. sarj ise 4.2.2 e gore biraz daha iyi cok fark gormedim acikcasi. bu arada acaba 4.2.2 stock roma geri donmek istesem donebilir miyim?

En son kullandığın stock romu indirip odin ile kurabilirsin.

cebimci

Üye
En son kullandığın stock romu indirip odin ile kurabilirsin.
Odin programinda hangi secenekler isaretli olmasi lazim? Bu arada eski kalintilari silmek sistemde sorun cikartmamasi icin ne yapmak lazim?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Odin programinda hangi secenekler isaretli olmasi lazim? Bu arada eski kalintilari silmek sistemde sorun cikartmamasi icin ne yapmak lazim?

Odin açınca hiçbir şey yapmana gerek yok sadece romu seçip start tıkla.
Wıpe yapman yeterli.

Cem.cevik2

Üye
hayır yok

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
peki tsk

telefonu her açarken set warranty bit: karnel yazısı sol üst köşede oluyor bunu kaybetme şansımız yok mu?
STock rom yukle ve root yapma.
bu sekilde yaziyi kaybedebilirsin.

cebimci

Üye
STock rom yukle ve root yapma.
bu sekilde yaziyi kaybedebilirsin.
bişey daha sorucam hocam bu rehberdeki numaralara içe dışa aktar ile ulaşabiliyorum fakat mesaj atarken numalara ukaşamıyorum ve kişi arayınca ismi çıkmıyor. bu konuda ne yapabilirim?

tmm hocam yaptım herşey için çok sağolun
ya bu mobil veriyi nasıl kapatıcaz internet sürekli açık kalıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve baskahmet
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bişey daha sorucam hocam bu rehberdeki numaralara içe dışa aktar ile ulaşabiliyorum fakat mesaj atarken numalara ukaşamıyorum ve kişi arayınca ismi çıkmıyor. bu konuda ne yapabilirim?

tmm hocam yaptım herşey için çok sağolun
ya bu mobil veriyi nasıl kapatıcaz internet sürekli açık kalıyor :D

Bildirim panelinden mobil veriye tıkla.
Gelen ekranda sağ üst tarafta buton var.

cebimci

Üye
sağolun oldu tsk ederim

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
cixx_bg

cixx_bg

Üye
Ara guncelleme geliyo.telefon hakkinda kisminda guncelleme kontrol edildiginde indiriliyor fakat nasil kurulacak

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
cixx_bg

cixx_bg

Üye
Oyle kim urasicak tam ayarliyorsun telefonu, ayarlar sifirlaniyor hersey. Uzerine guncelleme yok mu

cixx_bg

cixx_bg

Üye
O zaman okey, direk kurucam. Bu guncellemelerde ne iyilestirmeler var nasil ogreniriz. Klavyede sorun var. Bir yazi yazdim diyelim. Bir kac harf hatasi var. O harfe kadar yaziyi silmem gerekiyo msj daki harf hatasini duzeltmem icin. Harfinin yanini tiklayip silmeye kalknca olmuyor. Denediniz mi

Skrkaya

Üye
S.a beyler su klavye ayarinda sizinkinde sorun varmi ben baska klavye ayarliyorum 1 saat gecince eski klavyeye geri donuyor cozumu felan varmi

Üst Alt