baskahmet
Üye
95 İçin 4.2.2 dönme var fakat 90 için bulunmuyor diye biliyorum bu işlemlerin aynısını yaparsak olurmu hiçbir fikrim yok açıkçasıbiraz önce şöyle bir yazı buldum bu nedir acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
95 İçin 4.2.2 dönme var fakat 90 için bulunmuyor diye biliyorum bu işlemlerin aynısını yaparsak olurmu hiçbir fikrim yok açıkçasıbiraz önce şöyle bir yazı buldum bu nedir acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.4.2 hic kurmadim. Direk 4.2.2 den bu konudaki rom u yukledim. O yuzden 4.2.2 e geri donme sansim var midir?4.4.2 kurduysan cihazına 4.2.2 ye dönemessin
Evet dönebilirsin odin üzerinden4.4.2 hic kurmadim. Direk 4.2.2 den bu konudaki rom u yukledim. O yuzden 4.2.2 e geri donme sansim var midir?
yukledim kullaniyorum suan fakat menu bolumu cok degisik geldi ya pek hos durmuyor. ama hizi gercekten cok iyi kasmiyor. ram da pek harcamiyor. sarj ise 4.2.2 e gore biraz daha iyi cok fark gormedim acikcasi. bu arada acaba 4.2.2 stock roma geri donmek istesem donebilir miyim?
Odin programinda hangi secenekler isaretli olmasi lazim? Bu arada eski kalintilari silmek sistemde sorun cikartmamasi icin ne yapmak lazim?En son kullandığın stock romu indirip odin ile kurabilirsin.
Odin programinda hangi secenekler isaretli olmasi lazim? Bu arada eski kalintilari silmek sistemde sorun cikartmamasi icin ne yapmak lazim?
Bu konudaki romu yuklerken yaptigim gibi sdcart a dosyalari atsam da oyle yuklesem olmaz mi?Evet dönebilirsin odin üzerinden
YokBu konudaki romu yuklerken yaptigim gibi sdcart a dosyalari atsam da oyle yuklesem olmaz mi?
peki tsk
telefonu her açarken set warranty bit: karnel yazısı sol üst köşede oluyor bunu kaybetme şansımız yok mu?Odin açınca hiçbir şey yapmana gerek yok sadece romu seçip start tıkla.
Wıpe yapman yeterli.
STock rom yukle ve root yapma.peki tsk
telefonu her açarken set warranty bit: karnel yazısı sol üst köşede oluyor bunu kaybetme şansımız yok mu?
bişey daha sorucam hocam bu rehberdeki numaralara içe dışa aktar ile ulaşabiliyorum fakat mesaj atarken numalara ukaşamıyorum ve kişi arayınca ismi çıkmıyor. bu konuda ne yapabilirim?STock rom yukle ve root yapma.
bu sekilde yaziyi kaybedebilirsin.

bişey daha sorucam hocam bu rehberdeki numaralara içe dışa aktar ile ulaşabiliyorum fakat mesaj atarken numalara ukaşamıyorum ve kişi arayınca ismi çıkmıyor. bu konuda ne yapabilirim?
tmm hocam yaptım herşey için çok sağolun
ya bu mobil veriyi nasıl kapatıcaz internet sürekli açık kalıyor![]()
Ara guncelleme geliyo.telefon hakkinda kisminda guncelleme kontrol edildiginde indiriliyor fakat nasil kurulacak
Oyle kim urasicak tam ayarliyorsun telefonu, ayarlar sifirlaniyor hersey. Uzerine guncelleme yok mu