oguzxw
Üye
Konuştukça Batsaydım Burda Faili Ben Verirdim Kardeşim Benden İstedin Yapmadım Hadi Digerleri Hadi Onlarada Düşman OlsanaYav istersen sus konuştukça batıyon
Yapacağım şuydu
Cwm den romu yükleyip wipe data yapmak hiçbir verini bilmicektim yani
Tekrar söylüyorum uzatöa konu dağıldı iyice
Olmayacam. Sana özel?Konuştukça Batsaydım Burda Faili Ben Verirdim Kardeşim Benden İstedin Yapmadım Hadi Digerleri Hadi Onlarada Düşman Olsana
Tamam Altın D**** Kazandın Bizden AD:FASD:FSD:FADOlmayacam. Sana özel?
Al işte. Bide bana gelir olgun ol derTamam Altın D**** Kazandın Bizden AD:FASD:FSD:FAD
Aslıında bana bir ara atr yaptı ama gençtir diye dalgaya fazla almadım @The Shadow bilir az çok beniOlmayacam. Sana özel?
Ben yeterince olgun davranıyorum zaten makara nedir bilmessin sen çocuk ve kendini olgun sanan degilim benAl işte. Bide bana gelir olgun ol der
Var.normal s4 icin yokmu
Telefondan telefona batarya performansı değişirkardes arastirdim cyanogenmod installer var cok basit yükleme yapiyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızama bu rom cok kötü duruyor menude arkayüzü beyaz acaba rengi degisiyormu
birde batarya durumu düzeliyormu
Güç tasarrufunu aç o işe yarıyorBeyler şeytana uyup en son cyanogen i kurdum. Ama batarya performansı çok kötü. Sabah 11de çıkardım saat 2ye kadar %93e inmiş dururken.
Hiç önermem. Şarj kullanımı çok kötü. cm11 in stabil sürümünü kurdum hızlı ancak şarj konusunda rusya kitkatının yanından bile geçemiyor.Arkadaslar ben nightly olanini kullaniyorum ama biraz bi unoffical olaninada baktim kullananlar biraz anlatabilir mi farklilikari ne performans bakimindan nasil vs...
şarj konusunda s.t.e. romlar 1 numaradır. normal bir kullanımla bir buçuk günü rahat çıkarırHiç önermem. Şarj kullanımı çok kötü. cm11 in stabil sürümünü kurdum hızlı ancak şarj konusunda rusya kitkatının yanından bile geçemiyor.
Aslıında bana bir ara atr yaptı ama gençtir diye dalgaya fazla almadım @The Shadow bilir az çok beni
Son sürümü yükleyip nasıl olduğu buraya yazar mısınız? Eğer iyi ise stock tan cm ye geçicem.
bi şey yaparım ama tam olurmu bilmiyorum tüm sorumlulugu kabul ediyorsan cwm den flashlanabilir zip hazırlarımarkadaşlar s4 mini cm 12 5.1.1 romunu kullanıyorum fakat secenekler tusunu son uygulamalar tusu yapmak istiyorum sanırsam xposed ile mumkunmus biri link atıp nasıl yapabilecegimi anlatabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?