oguzxw Üye Mehmet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... cidden lolipop gibimi yoksa görselmi ? abi bi dr driving yada shadow fight yada 2 elle basılı tutup oynanan bi oyun indirip denermisin lütfen ?
Mehmet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... cidden lolipop gibimi yoksa görselmi ? abi bi dr driving yada shadow fight yada 2 elle basılı tutup oynanan bi oyun indirip denermisin lütfen ?
Ultraslan8 Üye Mehmet' Alıntı: rom lolipop kullanıyor hissi veriyor insana Genişletmek için tıkla ... aynen temizle butanuda aşşağıda lollipoptaki gibi
Mehmet' Alıntı: rom lolipop kullanıyor hissi veriyor insana Genişletmek için tıkla ... aynen temizle butanuda aşşağıda lollipoptaki gibi
oguzxw Üye Ultraslan8' Alıntı: aynen temizle butanuda aşşağıda lollipoptaki gibi Genişletmek için tıkla ... ama üstteki 3 lü şey olmamış görseliigi bozmuş
Ultraslan8' Alıntı: aynen temizle butanuda aşşağıda lollipoptaki gibi Genişletmek için tıkla ... ama üstteki 3 lü şey olmamış görseliigi bozmuş
Ultraslan8 Üye oguzxw' Alıntı: ama üstteki 3 lü şey olmamış görseliigi bozmuş Genişletmek için tıkla ... 3lü derken
oguzxw Üye Ultraslan8' Alıntı: 3lü derken Genişletmek için tıkla ... fotoya iyi bak üstte sagda 3 çizgili bişey var
Ultraslan8' Alıntı: 3lü derken Genişletmek için tıkla ... fotoya iyi bak üstte sagda 3 çizgili bişey var
Mehmet Emekli Yönetici oguzxw' Alıntı: fotoya iyi bak üstte sagda 3 çizgili bişey var Genişletmek için tıkla ... onu ben yaptım normalde yok şu an oyun indiremem mobil verideyim
oguzxw' Alıntı: fotoya iyi bak üstte sagda 3 çizgili bişey var Genişletmek için tıkla ... onu ben yaptım normalde yok şu an oyun indiremem mobil verideyim
oguzxw Üye Mehmet' Alıntı: onu ben yaptım normalde yok şu an oyun indiremem mobil verideyim Genişletmek için tıkla ... he tamam abi evde bi denersin de yoksa öyle bişey bende geçerim
Mehmet' Alıntı: onu ben yaptım normalde yok şu an oyun indiremem mobil verideyim Genişletmek için tıkla ... he tamam abi evde bi denersin de yoksa öyle bişey bende geçerim
Ultraslan8 Üye baskahmet' Alıntı: Arkadaşlar tele bişey olmadı sadece geziye gittim netim yoktu Genişletmek için tıkla ... rom attınmı a5 romunu
baskahmet' Alıntı: Arkadaşlar tele bişey olmadı sadece geziye gittim netim yoktu Genişletmek için tıkla ... rom attınmı a5 romunu
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: rom attınmı a5 romunu Genişletmek için tıkla ... Daha indirmedim ama xda çoşuyor bu romla
Ultraslan8' Alıntı: rom attınmı a5 romunu Genişletmek için tıkla ... Daha indirmedim ama xda çoşuyor bu romla
Ultraslan8 Üye baskahmet' Alıntı: Daha indirmedim ama xda çoşuyor bu romla Genişletmek için tıkla ... aynen lollipop hissi veriyormuş rom herkes bunu söylüyor
baskahmet' Alıntı: Daha indirmedim ama xda çoşuyor bu romla Genişletmek için tıkla ... aynen lollipop hissi veriyormuş rom herkes bunu söylüyor
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: aynen lollipop hissi veriyormuş rom herkes bunu söylüyor Genişletmek için tıkla ... Romu indirmişim ehehehe kurarım birazdan
Ultraslan8' Alıntı: aynen lollipop hissi veriyormuş rom herkes bunu söylüyor Genişletmek için tıkla ... Romu indirmişim ehehehe kurarım birazdan
Ultraslan8 Üye baskahmet' Alıntı: Romu indirmişim ehehehe kurarım birazdan Genişletmek için tıkla ... bende kuruyorum şuan son uygulamalar ve temizle butonu aşşağıda bunlar hoşuma gitti
baskahmet' Alıntı: Romu indirmişim ehehehe kurarım birazdan Genişletmek için tıkla ... bende kuruyorum şuan son uygulamalar ve temizle butonu aşşağıda bunlar hoşuma gitti
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: bende kuruyorum şuan son uygulamalar ve temizle butonu aşşağıda bunlar hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... a5 romu kasmaz zaten ayrıca Lollipop aynı gibi menü tuşu fix gelmiş
Ultraslan8' Alıntı: bende kuruyorum şuan son uygulamalar ve temizle butonu aşşağıda bunlar hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... a5 romu kasmaz zaten ayrıca Lollipop aynı gibi menü tuşu fix gelmiş
Ultraslan8 Üye baskahmet' Alıntı: a5 romu kasmaz zaten ayrıca Lollipop aynı gibi menü tuşu fix gelmiş Genişletmek için tıkla ... aynen ya adamlar bekletmeden hataları düzeltiyor
baskahmet' Alıntı: a5 romu kasmaz zaten ayrıca Lollipop aynı gibi menü tuşu fix gelmiş Genişletmek için tıkla ... aynen ya adamlar bekletmeden hataları düzeltiyor
sahin02 Üye baskahmet' Alıntı: Arkadaşlar tele bişey olmadı sadece geziye gittim netim yoktu Genişletmek için tıkla ... Ahmet bir sorsana adama cm üstüne kurabiliyor muyuz? Orda stok üzerine kurun demişte?
baskahmet' Alıntı: Arkadaşlar tele bişey olmadı sadece geziye gittim netim yoktu Genişletmek için tıkla ... Ahmet bir sorsana adama cm üstüne kurabiliyor muyuz? Orda stok üzerine kurun demişte?
baskahmet Üye sahin02' Alıntı: Ahmet bir sorsana adama cm üstüne kurabiliyor muyuz? Orda stok üzerine kurun demişte? Genişletmek için tıkla ... Cm üstüne s5 romları vs romlar kuruluyor. Bizzat denedim. Yalnız cwm de full wipe yapman lazım
sahin02' Alıntı: Ahmet bir sorsana adama cm üstüne kurabiliyor muyuz? Orda stok üzerine kurun demişte? Genişletmek için tıkla ... Cm üstüne s5 romları vs romlar kuruluyor. Bizzat denedim. Yalnız cwm de full wipe yapman lazım
sahin02 Üye baskahmet' Alıntı: Cm üstüne s5 romları vs romlar kuruluyor. Bizzat denedim. Yalnız cwm de fu ll wipe yapman lazım Genişletmek için tıkla ... Kurdun mu sen üstüne? Sıralamayı bir yazsana wipe data sonra cache sonra format system mi diyecegim?
baskahmet' Alıntı: Cm üstüne s5 romları vs romlar kuruluyor. Bizzat denedim. Yalnız cwm de fu ll wipe yapman lazım Genişletmek için tıkla ... Kurdun mu sen üstüne? Sıralamayı bir yazsana wipe data sonra cache sonra format system mi diyecegim?