Mücteba
Üye
-
Konu Sahibi
-
greenpac biraz aosp tarzi ama guzel rom bide eren29 hocamın unbeliebe cm10 touchwiz temalı romu var oda guzelHocan recowery nin o sürümünü bir türlü güncelleyememiştim daha önce çok uğrastım cihaz recovery mod da açtığımda siyah ekranda kalıyordu şuan denerim gene aynısı olursa cm9 a devam bilgisayarım olsa uğrasırdım ama yok malesef birde green pack rom var o nasıl peki hocam olmaz sa onu da denerim
Teşekkürler hocamgreenpac biraz aosp tarzi ama guzel rom bide eren29 hocamın unbeliebe cm10 touchwiz temalı romu var oda guzel
Teşekkürler hocam
Hocam green pack i kurdum suan ancak su ekran kapanis animasyonu nu iptal edemedim bir turlu ekran ayarlarinda yok kircaladim ama bulamadim
ayarlar/geliştirici secenekler/asaya dogru in pencere animasyonlari falan yaziyo hepsini animasyon yok isaretle tamamdirHocam green pack i kurdum suan ancak su ekran kapanis animasyonu nu iptal edemedim bir turlu ekran ayarlarinda yok kircaladim ama bulamadim
Oldu hocam tesekkurler romun ozellikle ayarlar menusu alisilmisin disinda biraz degisik yazilar ufak ama sekli hos benceayarlar/geliştirici secenekler/asaya dogru in pencere animasyonlari falan yaziyo hepsini animasyon yok isaretle tamamdir
aynen bide build.propdan dpi 240 senonu 245 yap yazilar birazdaha buyurOldu hocam tesekkurler romun ozellikle ayarlar menusu alisilmisin disinda biraz degisik yazilar ufak ama sekli hos bence:
Hocam cok anlamam buildprop dan vsaynen bide build.propdan dpi 240 senonu 245 yap yazilar birazdaha buyur
g wonderden daha iyi romlar var cm10 finale dayanıyor g wonderg-wonder nerde bulamadım linkini atar mısınız acaba ?
Haklisin ama hakki yenmeyecek bi rom denedinmi hic?g wonderden daha iyi romlar var cm10 finale dayanıyor g wonder
Hangi rom onlar hocam iyi dediğinizg wonderden daha iyi romlar var cm10 finale dayanıyor g wonder
Cm11 ve cm10.1 uHangi rom onlar hocam iyi dediğiniz:
Cm11 cm10.1 unbelievable romHangi rom onlar hocam iyi dediğiniz:
Dün akşam unbelievable cm10 u kurdum şuan onu kullaniyorum honeyx kerneli de kurdumCm11 ve cm10.1 u
Cm11 cm10.1 unbelievable rom
Memnunmusun pekiDün akşam unbelievable cm10 u kurdum şuan onu kullaniyorum honeyx kerneli de kurdum
Şuan iyi gibi sabah aldim sarzdan suan %95 netde takiliyorum geneldeMemnunmusun peki
şarjı nasıl gidiyor bende arıyorum bi tane şarjı iyi giden.Şuan iyi gibi sabah aldim sarzdan suan %95 netde takiliyorum genelde
daha yeni kurdum suan iyi gibi ama bilemiyorum tabi net birsey diyememşarjı nasıl gidiyor bende arıyorum bi tane şarjı iyi giden.
haberdar edersen sevinirim bende de şuan one of a kind battery versiyon var ama sabah 6 gibi çıkarttım şarjdan çok az kullandım şu anda %50. bu kadar az kullanmaya böyle şarjın gitmesi iyi değil bence. başkasını arıyorum.daha yeni kurdum suan iyi gibi ama bilemiyorum tabi net birsey diyemem
Bencede iyi degil cok gitmis sarz konusunda cm9 rc2 ve honeyx kernel konusu var onu kullandim comk guzelhaberdar edersen sevinirim bende de şuan one of a kind battery versiyon var ama sabah 6 gibi çıkarttım şarjdan çok az kullandım şu anda %50. bu kadar az kullanmaya böyle şarjın gitmesi iyi değil bence. başkasını arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?