androfilex
Üye
Bildirim ekranından usb bağlantı ayarını değiştirebilirsinizBende (status 7) hatası aldım ve bir şekilde halletim. romu ve gappsı başarıyla yükledim ama çok büyük bir sorun var. Telefonu bilgisayara bağlayınca hiç bir şekilde görmüyor.Sadece sarj alıyor. odin ile bir şey yüklemek istedik orda sıkıntı yok görüyoe samsung driverleri de yüklü ne yapmam lazım bu konuyla ilgili
benide aynı şekilde şu bir gerçek ki uygulamalara göre kullanım oranı tam anlamıyla hissettiriyor kendini kullanılmayan ya da az kullanılan uygulamaları çöpe atmanız gerekir bu romu kullanıyorsanız ya da akşamdan akşama şarja takmalısınızbeni nerdeyse bir un goturuyor. bu aralar guncelleme yapmiyorum gerci 27/01/2016 kurulu
sende benım gıbısın. Rom ata ata cıhazdan sogudum artık ablama verdım. Cok rom atma, cıhazdan sıkılırsın. Kal stock romunda. Gerekırse kur launcherını xposedını at rootunu pasa gonlunce degıstır ıstedıgın yerlerı ve kullan, sunu unutma kı s4 mınının en ıyı romu stock romu10 gün önce yükledim fakat aldığım hatalar ve şarj sıkıntısından stocka dönmüştüm
en son ne halde bu rom?
aicp 11 veya bliss 6 deneyeniniz varmı?
en kisa zamanda son cikan surumu yukledikten sonra yaklasik bir seyler yazmayi dusunuyorumson olarak yükleyen şarjı ne durumda söyleyebilirmi
cm tabanlı hangi rom yüklemeliyim
şu an miui v6 beta kullanıyorum, genel olarak memnunum fakat şarjı 1 günü çıkarmıyor
Hocam bliss romu nerden indirebilriim
bliss rom kullanıyorumcynagenmodun son ikisini denedim alarmlar cok sorunlu alarmlar kapanmiyo.
snapshot surume gecilmis dun
daha denemedim yeni indiriyorum. ama snapshotdan oncekis surum alarm konsuunda berbat.bliss rom kullanıyorum
bazen takılmalar oluyor
sd kartı dahili olarak tanıttım
sence cynagenmodu 13 snapshot sürümüne geçmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?