Samet.25
-
Konu Sahibi
-
Hatasız olan güncellemesi geldi samet istersen konuyu güncelle
evet zaten şu anda 4.3.1 romYeni güncelleme sorunsuz ancak 1-2 güncelleme daha beklenebilir.
Bu surumu denedim ben yeni surumu indirdim daha yuklemedim bu surumde zaten sebeke bile yok yeni surumu yukle dene sendedenemedin mi kardeş sen ben sana soruyorum yani denediysen şarjı nasıl gidiyor ona göre indirecegim de
Kardes sen anlamiyon mu sorunlu daha iyi gitse ne olcak zaten kullanamassin son guncellmeyi yukledim onda bile hatalar var kullanilmaz bu haliyle ilerde gunluk kullanim haline gelsiginde yazariz iyimi kotumu diye kullanmadim uzun sure hatalari gorunce sildim o yuzden bisey diyemem yuklemessende yukleme benim kàrim yok sen yukleyinceuzun gidiyor iyi yada kötü demek çok mu zor yaD tamam indirmiyorum
Arkadaşlar ben bu romu yükledim ve şuanda kullanıyorum herhangi bir sorunla yada çalışmayan bir özellikle karşılaşmadım şarj olayıda çok fazla net ve oyun oynamazsanız idare ediyor ama oyun ve net şarjı sömürüyor bana göre bu stock romdada aynı. benim için tek eksi tarafı radyo yok içinde kısacası şimdilik iyi ve stabil bir rom gibi gözüküyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?