Cleaner v1.1.1 S60v3/v5 SymbianOS9.x unsigned (artık dosya ve çerezleri temizleyen uygulama)

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cleaner v1.1.1 S60v3/v5 SymbianOS9.x unsigned (artık dosya ve çerezleri temizleyen uygulama)
5630 XpressMusic, 5700 XpressMusic, 5730 XpressMusic, 5800 applications, 5800 apps, 5800 Xm, 5800 Xpress Music applications, 5800 XpressMusic, 5th edition applications, 6110 Navigator, 6120/6121 Classic, 6124 Classic, 6210 Navigator, 6220 classic, 6290, 6650, 6710 Navigator, 6720 classic, 6730 classic, Cleaner v1.1.1 S60v3, Cleaner v1.1.1 S60v3/v5, E50, E51, E60, E61, E61i, E62, E63, E65, E66, E70, E71, E75, free 5800 apps, free s60v5 applications, G810, i450, i520, i550, i560, i7110, Innov8, L870, n5800 applications, N71, N73, N75, N76, N77, N78, N79, N80, N81, N82, N85, N91, N92, N93, N93i, N95, N96, N97, Nokia 5630 XpressMusic, Nokia 5730 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5800xm applications, Nokia 6710 Navigator, Nokia E55, Nokia N78, Nokia N79, Nokia N8 Applications, Nokia N86 8MP, Nokia N96, nokia n97 applications, Nokia X6, Nokia X6 Applications, Omnia i8910 HD, Samsung i8910 HD, Samsung Omnia HD Applications, Samsung SGH-i400, SonyEricsson Satio, Symbian ^3, X6 Apps

Temizleyici - gereksiz dosyaları (standart bir tarayıcı önbelleği, PAIbTN, sistem günlükler) ve temiz.

Program C + + ile yazılmıştır

Temel özellikleri:
-Cache standart tarayıcı kaldırır, PAIbTN, sistemi (siler dosyaları yalnızca) kaydeder.

Seçenekleri:
Birinci seçenek: C ve E Genel temizlik
İkinci seçenek: temizleme C sürücüsü
Üçüncü seçenek: Temizleme E sürücü
Ileri seçeneği: Otomatik temizleme fonksiyonu 3, 6,9,12 ve 24 saat.
Beşinci seçeneği: Yardım

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ayhan_mania, metyay, Lord_oF_Dark ve 13 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler

rkap

rkap

Üye
ellerine sağlık kardeş

arcelik60

arcelik60

Üye
N79 da sertifika hatası veriyor, neden acaba?

piyers

Üye
nokia e55 sertifika hatası veriyor ne yapmam lagzım

yasinküse

Üye
Slm Nokia E5 var.Tlfu nasıl hackliyoruz?Yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler...

AlpReis

AlpReis

Üye
eyvallah kardeşim

yasinküse

Üye
evet Cleaner in 2 versiyonunada yazdım.Telefonu alalı 2 hafta oluyor.ama ne doğru dürüst program yükleyebildim ne bişey yapabildim.jar dosyalarınının hepsini açmıyor,jad ları hiç açmıyor.telefona browser ve virüs programı dışında hiçbişey yükleyemedim henüz.önceliğim hızlı bir dosya yöneticisi bundan sonra gerisi muhakkak gelir benden.yüklemeye çalıştığım çoğu uygulamada ya sertefika hatası yada sağlayıcı hatası veriyor.Bilginiz varsa ve yardımcı olabilirseniz sevinirim.Zamanında 6600 ıma yüklemedeğim program kalmamıştı bu sitede :)İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim..

Tuba

Tuba

Üye
evet Cleaner in 2 versiyonunada yazdım.Telefonu alalı 2 hafta oluyor.ama ne doğru dürüst program yükleyebildim ne bişey yapabildim.jar dosyalarınının hepsini açmıyor,jad ları hiç açmıyor.telefona browser ve virüs programı dışında hiçbişey yükleyemedim henüz.önceliğim hızlı bir dosya yöneticisi bundan sonra gerisi muhakkak gelir benden.yüklemeye çalıştığım çoğu uygulamada ya sertefika hatası yada sağlayıcı hatası veriyor.Bilginiz varsa ve yardımcı olabilirseniz sevinirim.Zamanında 6600 ıma yüklemedeğim program kalmamıştı bu sitede :)İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim..

Rica ederim...
Hayırlı olsun güle güle kullanın ama jar ve jad dosyalarını rahatlıkla yükleyebilmeniz lazım :hmmm sertifika hatasını sis dosyalarında alırsınız bunun içinde dosyayı imzalamanız yada teli hacklemeniz lazım..

Telefonunuzun sistemi nokia E5 ise s603rd o bölümden seçmelisiniz uygulamaları bir önceki mesajımda iki link vermiştim sistem hack için tekrar vereyim linkleri önce bu linki deneyin

http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/nokia-n95-v30-surumunu-sertifikalandirma-anl-162636.html

olmazsa burdan deneyin

S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları

Nokia E5 telefonum olmadığı için elimden bu kadar geliyor....

hack konusunda daha çok bilgi için burdan değilde bu linke Symbian S60v3 Destek tıklayın sol üst köşede yeni konu aça tıklayarak bir konu açın böylelikle daha çok yardım alabilirsiniz....

dosya yöneticisine ise bu linkten bi bakın

S60 3rd Dosya Yöneticiler (File Manager)

ben x-plorer ile y-browser tavsiye edebilirim :oke:
http://www.maxicep.com/newthread.php?do=newthread&f=596

yasinküse

Üye
Teşekkür ederim.Jar ların bazılarını açıyor ama jadları hiç açmıyor.neyse şimdilik java önemli değil.telefonu hacklayebilmem için dosya yöneticisi olması lazım ama dosya yöneticilerin hepsinde sertefika hatası veriyor,bende bunun için sertefika programı buldum telefonumu imei numarasından sertefikalandırdım ama oda son anda yükleme yaparken hata veriyor.Telefon sertefikalı ama ne fayda :( yapıcam bilemiyorum beynim durdu :)ilginiz için teşekkürkler

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkür ederim.Jar ların bazılarını açıyor ama jadları hiç açmıyor.neyse şimdilik java önemli değil.telefonu hacklayebilmem için dosya yöneticisi olması lazım ama dosya yöneticilerin hepsinde sertefika hatası veriyor,bende bunun için sertefika programı buldum telefonumu imei numarasından sertefikalandırdım ama oda son anda yükleme yaparken hata veriyor.Telefon sertefikalı ama ne fayda :( yapıcam bilemiyorum beynim durdu :)ilginiz için teşekkürkler

şu dosya yöneticisi imzalı hack e gerek yok bi bakın

http://www.maxicep.com/s60-3rd-dosy...4-s60v3-s60v5-symbianos9-x-signed-292073.html

sertifikalandırma işleminde belki bir hatanız vardır ayrıntılı bir bilgi için bide bu linkte bakın...

http://www.maxicep.com/symbian-destek/opdadan-telefonunuza-sertifika-alma-video-yeni-482405.html

----------Eklendi @ 13:39:35 ---------- Yazıldı @ 13:36:15 ----------

telefonunuzun işletim sistemine uyar ama bazen uysada olmuyor bide bu hack prosunu deneyin bunu yüklerken xplorer dosya yöneticiside gelir http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...eyin-drakkarios-hack-v2-01-3-a-13-349771.html

ancak yapılanları adım adım yapın...

• Beğen
Tepkiler: tragedie

yasinküse

Üye
Başınızı ağrıttıysam özür dilerim.Ama çözmeliyim bu olayı :)Y-browser ı indirdim tlfda denicem.Drakkariosu denedim ama tekrar denicemtlfnumun modeli ne FP1de nde Fp2 de var onu nasıl seçmem lazım?Opdaki bütün adımları eksikziz uyguladım sign tool dosyasını ppcye yükleyemiyor.Tekrar tekrar teşekkürler ilgilendiğiniz için

SKD_

SKD_

Üye
Eline sağlık...

7Fun

7Fun

Üye
eyvallah kardeşim.. Saolasın

Üst Alt