Clean Master (Speed Booster) v5.9.3 build 50931437 (Android Sistem Temizleme)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Clean Master (Speed Booster) v5.9.3 build 50931437 (Android Sistem Temizleme)
Basit, Eksiksiz ve Güvenli olan Clean Master, Cheetah Mobile tarafından geliştirilen dünyanın en çok indirilen Android iyileştiricisi, bellek & hız güçlendiricisi, ve güvenlik/antivirüs takımıdır. Cihaz performansını geliştirmede, gereksiz ve spam dosyaları kaldırmada, kötü amaçlı yazılımlara, trojanlara ve virüslere karşı korumada eşsizdir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

olcay 38

olcay 38

Üye
play de ucretsiz ve turkce zaten
ama bilmeyenler vardir yine de sagol

metalshops

metalshops

Üye
Sistemde sürekli aktif olarak çalışıp telefonun her daim yorulmasına sebep olmaktadır. Temizlikten başka hiçbir işe yaramadığı gibi sürekli bildirim göndererek rahatsız eden bir uygulamadır. Greenify ile uyutulmasında fayda var.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bende kullaniyorum bu uygulamayi ama neden kullaniyorum bilmiyorum : ) Cunku telefon normal bir sekilde calisirken birden uyari veriyor sanarsinizki telefonda bir dunya uygulama var can cekisiyor bende temizle diyorum dogal olarak ama 10 dakika once nasil calisiyorsa temizlik sonrasida ayni sekilde calisiyor yani gram etkisi oldugunu gormedim. Cihaz note3 zaten kasma donma yapmayan bir telefon ama ben yinede kullaniyorum uygulamayi dursun kenarda..

Bu arada uygulamari sd karta atmak icin yonlendirme yapmasi guzel bir ozellik

Üst Alt