Class 4-Class 10 hafıza kartının farkları nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Class 4-Class 10 hafıza kartının farkları nelerdir?
arkadaşlar gold'da 8 gb class4 toshiba micro sd kart 20 tl. alacaktım ama ben bu galaxy s'i almadan önce ideos x5 alacaktım, o hd video kaydederken class 6'dan aşağısında kasarak çekiyormuş, yazma hızı yetersiz geliyormuş felan diyolardı. şimdi galaxy s'te hd video çektiğine göre bundada aynı olay geçerlimi? eğer geçerliyse bana hangi mağazadan class 10 hafıza kartı önerirsiniz? hiç bi yerde bulamadım. internet alışverişi felan tavsiye etmeyin lütfen.

cyber

cyber

Üye
Bende bulamadım class10

Brain.

Brain.

Üye
ben bi tek hepsiburada da gördüm mağazalarda hiç görmedim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zor bulunan bişey galiba. Class 6 gören varmı? Yada class4 alsam kasarmı video kayıtta?

cyber

cyber

Üye
Bimeks de class6 görmüştüm lexar marka

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Arkadaşım Bem Class 10 Aldım hadıza Kartını markası Team ama Çok kullanışlı ve yazma hızı çok yüksek oldugundan kasma yapmıyor

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nersen aldın kardeş?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
galaxynin bi dandikliği daha kendi hafizası yok bağımlı yni

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Onu nerden çıkardın kardeş 8 gb hafıza var. Her durumda yetiyo. Ben dahada çok oyun atabilmek için alıcam.
8gb var diye yok diyom zaten onu saymıyorm zatn

----------Eklendi @ 22:20:02 ---------- Yazıldı @ 22:17:37 ----------

Android oyunları Symbian oyunları gibi 900 kb değil arkadaşım. Mecbur almak zorunda kalıyorsun hafıza kartı.

en basitinden aspalt 6 380mb nfs shift 85mb angry bird 22 mb ssx3 37mb biliyosan konuş pir sansınlar bilmiyosan sus adam sansınlar

CorbyW

CorbyW

Üye
Sadece bir oyun. Peh. Sevinin küçük çocuklar gibi. Kaliteli bir oyunları varmış. Pir olsam kaç yazar,abdala hanek anlatmakta.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
c6-01 HD video da class 2 takılıyordu. Class 4 aldım sorun yok.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sadece bir oyun. Peh. Sevinin küçük çocuklar gibi. Kaliteli bir oyunları varmış.

ben oyun için tel alacak kadar cahil keko değilim bizim orda telefonda oyun oynayana apaci diyolar ben bilmeden konusan cahil arkadaşa yazdım onu 3.kişi olarak sana ne düştüğünü yazamıyrm cnku maxicepteyiz

CorbyW

CorbyW

Üye
O sizin oranın cahilliği. Üçüncü şahıs istemiyorsan siteden ayrıl.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
pardon ya ocahil senmişin :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
c6-01 HD video da class 2 takılıyordu. Class 4 aldım sorun yok.

Sağol kardeş.

Beyler bu arada symbian android tartışmayalım. Birbirimizi ikna edemeyiz. Kişi ancak kullanarak birinde karar kılar. Mesela ben androidde karar kıldım. İsteyende symbianda karar kılar.

saruman_me

saruman_me

Üye
class 10 metalleri altın olduğundan dolayı aktarım hızı çok yüğksektir..