Class 10 hafiza karti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Class 10 hafiza karti
Arkadaşlar benim telefonumda 8gb class2 hafıza kartı var bu kartın yerine 8gb class 10 alsam yüzde kaç hızlanır 16 gb class 10 alsam yüzde kaç hızlanır

femtv

Üye
yüzdesini bilmek zor. Ama class arttıkça hız artar

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hangi marka daha iyi bir tane hb var 8gb sdhc class10 31 tl iyimidir bu marka

hotlock

hotlock

Üye
normal hafıza kartına hd çekim yaparsan takılmalar olur ama class 10 aradaki farkı çok raht farkedersin. marka konusna gelince kingston da şaşma.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
nerden alayım bı gittigidiyor . com felan güvenmiyorum ya sahte çıkarsa diye sonucta görmeden alıyoruz

hotlock

hotlock

Üye
teknosadan al yada vatan dan faln.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
bu bimekste buldum bi bakarmısın nasıl

hotlock

hotlock

Üye
8 gb yetr diyorsan al.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında sen kingston dan şaşma demişsin de bu hp iyimidir snce bir de bnm kullandığım telefonun yanında verdikleri 8 gb class 2 şu anda bos alan 4 gb felan var acaba ilerde güzel oyun felan çıkarmı 16 gb alsammı die düşünüyorum biliyorsun android oyunlar aynı pc deki gibi bazıları 1.5 gb yer kaplıyor

blacktalon

blacktalon

Üye
paran yetiyorsa 16gb al çünkü ilerde hafıza problemi olrsa mecbur 8gb bi kenara koyup 16 alacaksın keske 2 sd yuvası olsa

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim

femtv

Üye
bende 2 tane 16gb var . 1gb leri çöpe attım. 16gb takılıyorum

goblet

goblet

Üye
8gb class 10 yerine 16 gb class 6 öneririm. Hem hız hemde kapasiteni beraber arttırmış olursun. Team marka tavsiye ederim. Kingston eski kingston değil.

hotlock

hotlock

Üye
piyasada hp olacağıını sanmadğm için kingston dedim hp zaten kendini ispatlamş bir marka tartşmaya gerk yok. boyut konusna gelince bncede 16 gb al çünkü android oyunların boyutları gittik.çe artıyor 5-6 tane adam akıllı oyun atsan dolar zaten. bn 16 fb class 6 aldım 35 e ama markasız bi kart.

PriZm

PriZm

Üye

kendim bunun class 6 olanını kullanıyorum.her ikisinide öneririm.

fasilyeee

Üye
vasrsa classs 10 birini sat bana

kardeş bende team marka calss 10 16 gb ve class 10 32 gb hafıza kartı var 16 gb olanı kullanmıyorum alalı 5-6 ay oldu ve hızlıal.com dan aldım o zaman pahalıydı 87 lıra cıvarında para verdım pıyasasını araştır şu an ne kadar ona göre uygun fiyata satayım sana .Uyarsa özelden yaz konuşalım ve sanalpazar.com üzerinden satış açarım ürünü denersin sorun olursa iade alırım kargo ücreti sana ait bilgine....

femtv

Üye
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar bu nasıl fiyatı iyimidr marka olarakta tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt