Oyun Clash of clans yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
Ben simdi Xmod Kullaniyorum Supercell bunu bilemez kullaniyorm dersen Tabi ban yersin Dedigin Cumleye bak Kendini Niye ele versin
demek istedigim suydu aslinda kendi halinde xmod kullanirsan ban felan yemezsin ama globale xmod u kullandigina dahi bisey yazarsan bi akilli seni bildirir sende ban yersin sen yaymadikca ALLAH dan baskasi nerden bilsin x mod kullandigini (supercell dahil) bunu demek istedim ben.

orhanblt

orhanblt

Üye
demek istedigim suydu aslinda kendi halinde xmod kullanirsan ban felan yemezsin ama globale xmod u kullandigina dahi bisey yazarsan bi akilli seni bildirir sende ban yersin sen yaymadikca ALLAH dan baskasi nerden bilsin x mod kullandigini (supercell dahil) bunu demek istedim ben.
Geçen biri bizim klanda yediği saldırıyı paylaştı. Ya bu işte bir sıkıntı yok mu dedi. bu şekilde asker salmak mümkün deil manasında. :) Tabi bot kullanıcıları izler izlemez olayı çaktı. Bizimkide yediği saldırının ayrıntılarını coc a mail atacam dedi. Şukadarını söyliyim attımı atmadımı bilmemde atmışsa ban yeme garantidir. İşte ban yenir mi yenmez mi sorusunun cevabı budur. Heleki dört bir yandan saldırı seçeneği işaretliyse bu ihtimal çok daha yüksektir. xmod olayına gelince; Keep aktiv butonunu on yap gör bakalım ban yermısın yemez mısn :)
Not: Eskiden ayda birikidefa bot saldırısı yerdim, şimdi haftada 1 e indi, yakında bu hergün olmaya başlarsa siz ozamna görün cümbüşü :)

Son düzenleme:

H0lligan

Üye
keep active ban yedirttirmez ayrica bot larda insan gibi asker salma secenegide var ;) ustelik bana suana kadar o tarz saldiri yapan olmadi :hmmm dun usta 2 ligindeydim pek girmicem bu aralar diye 800e dusurdum kupayi 2800 den savunmayla 10 saat icinde felan 1600 civarina cikarttilar tamami bebeyaz gunlugun millet oynamayi bilmiyorki arkadas bot kullanilsa ne yazar
denemek icin zamaninda ben kullandim o keep active i mesela yemege otururken bakkala giderken vs. keep active birakmis dim bikac sefer denemek icin hicde bise olmadi zaten o anlasilabilecek bise olsa onulede gecilebilinir bise olurdu :good:

orhanblt

orhanblt

Üye
keep active ban yedirttirmez ayrica bot larda insan gibi asker salma secenegide var ;) ustelik bana suana kadar o tarz saldiri yapan olmadi :hmmm dun usta 2 ligindeydim pek girmicem bu aralar diye 800e dusurdum kupayi 2800 den savunmayla 10 saat icinde felan 1600 civarina cikarttilar tamami bebeyaz gunlugun millet oynamayi bilmiyorki arkadas bot kullanilsa ne yazar
denemek icin zamaninda ben kullandim o keep active i mesela yemege otururken bakkala giderken vs. keep active birakmis dim bikac sefer denemek icin hicde bise olmadi zaten o anlasilabilecek bise olsa onulede gecilebilinir bise olurdu :good:
İnşallah hiçbirşey olmamaya devam eder. Ben duyduklarımı deil bildiklerimi yazdım. bu saydığım sebeplerden dolayı 31 gün geçici ban yiyen arkadaşlarım var. Şansını zorlamak isteyen buyursun zorlasın.

H0lligan

Üye
İnşallah hiçbirşey olmamaya devam eder. Ben duyduklarımı deil bildiklerimi yazdım. bu saydığım sebeplerden dolayı 31 gün geçici ban yiyen arkadaşlarım var. Şansını zorlamak isteyen buyursun zorlasın.
niye hiçbir şey olmamaya devam etsin ben bu tarz seylerin bildiklerimi zamaninda denedim neyin ne oldugunu ogrenmek icin sizede tavsiye ederim deneyin ne oldugunu anlarsiniz en azindan ama kullanilmasinin tarafdari degilim insallah da bise olmaya baslar :ehe ozellikle keep active icin baslar umarim yani calisan uygulamalari alma izni gelirse clash a ogrenirler x modu aslinda tabi bu daha da sarj gitmesine sebep olabilir emin degilim :hmmm gelirse herkes icin en iyisi olur bence zaminimda klanimda cok sevdigim bi uye surekli savas/savunma kaybediyor diye oyunu birakdi eminim baska yapanda vardir bunu kotu durumlar oluyor sonucunda arkadaslar kullanmayalim kullandirtmayalim oyun sonucda eglencesine oynayalim derim ben secim yinede sizin :tebessüm: bana katilan varsa toplu mail atalim supercell e clasha android.permission.GET_TASKS izni icin nedersiniz ?

yaytas

yaytas

Üye
Henuz Boyle Bir hasar Vermedi Kafandanmi salliyonuz arkadas milleti korkutmayin
dostum discovery 2 de telefona el değmiyodu o kadar ısınıyodu onun ardından ekran hassasiyetini kaybettiktik ara ara dokunmatik hatası oluyor işlemcisine güvenen kullansın ama cihaz sağlam değilse zorlamasın

GreaTH

GreaTH

Üye
dostum discovery 2 de telefona el değmiyodu o kadar ısınıyodu onun ardından ekran hassasiyetini kaybettiktik ara ara dokunmatik hatası oluyor işlemcisine güvenen kullansın ama cihaz sağlam değilse zorlamasın

6 aydir S3 de Kullanıyorum Boyle bi sorun Olmadi :)Hafif Isindiriyo Abartilcak bisey degil

Üst Alt