H0lligan
Üye
demek istedigim suydu aslinda kendi halinde xmod kullanirsan ban felan yemezsin ama globale xmod u kullandigina dahi bisey yazarsan bi akilli seni bildirir sende ban yersin sen yaymadikca ALLAH dan baskasi nerden bilsin x mod kullandigini (supercell dahil) bunu demek istedim ben.Ben simdi Xmod Kullaniyorum Supercell bunu bilemez kullaniyorm dersen Tabi ban yersin Dedigin Cumleye bak Kendini Niye ele versin
Tabi bot kullanıcıları izler izlemez olayı çaktı. Bizimkide yediği saldırının ayrıntılarını coc a mail atacam dedi. Şukadarını söyliyim attımı atmadımı bilmemde atmışsa ban yeme garantidir. İşte ban yenir mi yenmez mi sorusunun cevabı budur. Heleki dört bir yandan saldırı seçeneği işaretliyse bu ihtimal çok daha yüksektir. xmod olayına gelince; Keep aktiv butonunu on yap gör bakalım ban yermısın yemez mısn
dun usta 2 ligindeydim pek girmicem bu aralar diye 800e dusurdum kupayi 2800 den savunmayla 10 saat icinde felan 1600 civarina cikarttilar tamami bebeyaz gunlugun millet oynamayi bilmiyorki arkadas bot kullanilsa ne yazar 
ozellikle keep active icin baslar umarim yani calisan uygulamalari alma izni gelirse clash a ogrenirler x modu aslinda tabi bu daha da sarj gitmesine sebep olabilir emin degilim
bana katilan varsa toplu mail atalim supercell e clasha android.permission.GET_TASKS izni icin nedersiniz ?