KFCCreeperTr
Üye
Pc ye kurdun demi androidi gecenMerhaba arkadaşlar Clash of Clans'a Xmodgames'den girerken bu sorun ile karşılaşıyorum daha doğrusu bu hata ile.Sanırım hata root yetkileri ile alakalı fakat root mevcuttur.
Dediğim gibi root desteği mevcuttur.Bakabilirsiniz;
Buda SuperSU Xmodgames'e verilen yetki;
Sorunu çözemedim sizden yardım almak istiyorum bana kısa ve öz olarak çözümünü anlatabilirmisiniz ? şimdiden saolun iyi geceler.
BlueStacks'ı bir yabancı site üzerinden Root'lu olarak indirdim.Ama BlueStacks x86 ile uyumlu çünkü eski sürümlerinde yarım ekran açtığı oyunları şimdi x86 ile uyumlu açıyor.Sorun başka bir şey galibaPc ye kurdun demi androidi gecen
1 nasıl root attin
Herneyse eyer sistemi x86 attiysan x64 e cevir gecen arkadaş x86 da calismadigini soylemisti
Arkadaşlar markette xmodegames adında uygulama var rootlu ise telefonununz kurabilirsiniz..
bu program seçtiginiz altın iksir veya kara iksir değerlerine göre çok hatta aşırı hızlı bir şekilde köyleri arıyor bulunca duruyor.. aynı zamanda sandbox attack ile ziyaret edebildiginiz her köye saldırabiliyorsunuz ve saldırı bitince oyundan atıyor askerler gitmiyor felan hiç birşey olmuyor yani . bir de sürekli oyunda online gösterme ayarı var ancak ekran ışığınız da açık kalmalı ...
benim sorunum ben sadece altın iksir aratma modunu kullansam ban yer miyim ?
diğerleri oyuna müdahale ediyor ancak bu ganimet aratma etmiyor gibime geliyor. .
bazı yerlerde araştırdım hatta uygulama sahibine sordum çok az sayıda kişi ban yemiştir ancak başka nedenlerden dolayı olabilir. bu programdan dolayı ban yemiş kimse bizimle iletişime geçmedi dedi....
şimdi ne yapsam bilmiyorum 82lv oldum TH8 köy fu ll duvarları 8 yapmak işkence o yüzden kullanmak istiyorum aklınızdan geçenleri yazarsanız sevinirim..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekleme : forumda tartışmalar ve uygulamayı bir süre kullanım sonucu bir karara vardım arkadaşlar...
Bu mod sorunsuz ve herhangi bir zarar vermeden çalışıyor. Ban yeme riski yok diyemem ama %0,0001 gibi birşey olduğunu düşünüyorum çünkü oyuna müdahale etmiyor herhangi bir kazanç sağlamıyor rahatlıkla kullanabilirsiniz...
KURULUM ; Detaylı anlatım için @Joker 'e teşekkürler...
Update mod yaptin mıHerşey tamam da anlamadığım şey mod ınstall bolumunden oyuna gırıyorum karşıma X işareti çıkmıyor nedeni nedir
Update mod yaptin mı
Ekranın altina ortada
Kendi sitesindenmi yukledin yoksa bu konuda kinimi yukledin kendi sitesindeki guncel olani indiryaptım ama nafile
Kendi sitesindenmi yukledin yoksa bu konuda kinimi yukledin kendi sitesindeki guncel olani indir
Baska oyun varmi candy crush falan onlarda denermisin durum neson versiyonu ınstall yaptım
xmods sildim yeniden yükledim nerede yanlış yapıyorum anlamış değilimBaska oyun varmi candy crush falan onlarda denermisin durum ne
Baska oyun varmi candy crush falan onlarda denermisin durum ne
Tmm la gerek kalmadı buldum sizin gibi cimriler oldukça bu ülke yürümez!!!Kimse vermez herkes emek veriyor
Aynı sorun bende de mevcut eski sürümleri yüklüyorum değişen birşey yok bunun çözümü nedir acabaBende acilmiyor yaa oyun acilisinda x gelmiyo
Keep active suan çalışmıyor bende. ancak iphone ve bazı işlemcilerde çalısıyormuş yada history de eski sürümler var onlardan birinde çalışıyormuş ama denemedim. Keep active açıkken telefon otomatik tuş klidine girmiyor ayrıyetten oyunda çok durduğun zaman hiçbir eylem yapmadınız hatası da gelmiyor sanki oyundaymışsın gibi oyun öylece açık kalıyor. ben mesela gece 2 ye kadar maden kasıyordum 2 de oyunu keep active de açık bırakıyordum sabah 6 da kalktığımda hala oyun ekranı açık ve bağlantı kopmamış bir şekilde oylece duruyordu. tabi şarjda olması lazım telefonun çünkü şarjı 2 saatte sıfırlıyor oyunKeep active yi nasil kullaniyoruz ekranimiz acikmi olmasi gerekiyor keep active yi tıklayıp tuşları kitlesek oyun bizi aktifmi gosterecek bir bilginiz varmi @byAndroid @sebo7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?