Nextman
Emekli Yönetici
Kim Ben mi ?usta savunma kas biraz o duvara verdiğin para ile hava savunmalarını fullesen yada sihirbaz havan karıştırsan fena olur

Kim Ben mi ?usta savunma kas biraz o duvara verdiğin para ile hava savunmalarını fullesen yada sihirbaz havan karıştırsan fena olur

Dedim ya son zamanlarda iş yoğunluğu hat safhada ilgilenmedim bir bakıyorum 300 bin gitmiş bir bakıyorum 200 binevet.ikidir bildirim aracılığı ile görüyorum içimde kalmıştısöyledim
asılalım artık değilmi 
Klan sizin miBuda diğer hesap son düzen![]()
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet klanlarımdan biri kardeşimKlan sizin mi

Dostum bunu kullandım ilk savaşta 11 Ejder ile 3 yıldız aldı adam. Sende nasıl almamış anlamadım.Klan savasi düzenim gelen rakiplerin çocuğu saldırmadı zaman yetmez yetsede 1 yıldızı zor aldılar hep yada saldıran 10.seviye köy düzenine sahip golem cadi sihirbaz kombinasyonuyla aldı.anlıcağınız güzel düzen 3 yıldız kolay kolay vermez. Hala bu düzeni kullanıyorum. duvarlar hariç bütün savunmam fu ll.
Savunma resmini atar misin asker seviyelerini sadece ?Dostum hiçbir şekilde alamaz diye bişey yok.hangi köy düzeni yaparsan yap yıkacak biri muhakkak çıkar. saldırı yapacak kişinin kaçıncı seviye ile daldığı ve senin savunmanın ne derece yüksek olduğu önemli ejderle beni yıkan hiç olmadı. 7. Seviye devle yıktılar 2 yıldız.
golem pekka cadi sihirbazla saldırdılar bu şekilde 3 yıldız aldılar diğer bütün savaşlarda ya %40 larda yada 1 yıldız aldılar.savunma çok önemli bu durumda
Savunma resmini atar misin asker seviyelerini sadece ?