Oyun Clash Of Clans Savunma Taktikleri Resimli Paylaşım

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
evet.ikidir bildirim aracılığı ile görüyorum içimde kalmıştı :) söyledim

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet.ikidir bildirim aracılığı ile görüyorum içimde kalmıştı :) söyledim
Dedim ya son zamanlarda iş yoğunluğu hat safhada ilgilenmedim bir bakıyorum 300 bin gitmiş bir bakıyorum 200 bin :D asılalım artık değilmi :eller:

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
aynen.bence direk goblinlere dalın dalmadıysaniz:) en iyisi o benimki şu an 400bin de bekliyor lazım olunca trink alırım

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buda diğer hesap son düzen :cool

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

byAndroid

byAndroid

Üye
Duvarlar çok düşük bro

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
maşallah :)

• Beğen
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Klan savasi düzenim gelen rakiplerin çocuğu saldırmadı zaman yetmez yetsede 1 yıldızı zor aldılar hep yada saldıran 10.seviye köy düzenine sahip golem cadi sihirbaz kombinasyonuyla aldı.anlıcağınız güzel düzen 3 yıldız kolay kolay vermez. Hala bu düzeni kullanıyorum. duvarlar hariç bütün savunmam full.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
usta alttaki isim senin değil mi

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Attığım resimden bahsediyosan benim usta

Kontrol

Kontrol

Üye
Klan savasi düzenim gelen rakiplerin çocuğu saldırmadı zaman yetmez yetsede 1 yıldızı zor aldılar hep yada saldıran 10.seviye köy düzenine sahip golem cadi sihirbaz kombinasyonuyla aldı.anlıcağınız güzel düzen 3 yıldız kolay kolay vermez. Hala bu düzeni kullanıyorum. duvarlar hariç bütün savunmam fu ll.
Dostum bunu kullandım ilk savaşta 11 Ejder ile 3 yıldız aldı adam. Sende nasıl almamış anlamadım.

Sucrofe

Sucrofe

Üye

Bugün bu klan savaşı üssünü yaptım ve beğendim açıkçası. Binicilere karşı çok iyi bir düzen, o sarı okla işaretlediğim yerlere geldikleri an biter bu iş. :cool

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Köy binası 9 ama 8'e göre uyarlamış, ben beğendim ve inşallah işe de yarar.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Dostum hiçbir şekilde alamaz diye bişey yok.hangi köy düzeni yaparsan yap yıkacak biri muhakkak çıkar. saldırı yapacak kişinin kaçıncı seviye ile daldığı ve senin savunmanın ne derece yüksek olduğu önemli ejderle beni yıkan hiç olmadı. 7. Seviye devle yıktılar 2 yıldız.
golem pekka cadi sihirbazla saldırdılar bu şekilde 3 yıldız aldılar diğer bütün savaşlarda ya %40 larda yada 1 yıldız aldılar.savunma çok önemli bu durumda

Kontrol

Kontrol

Üye
Dostum hiçbir şekilde alamaz diye bişey yok.hangi köy düzeni yaparsan yap yıkacak biri muhakkak çıkar. saldırı yapacak kişinin kaçıncı seviye ile daldığı ve senin savunmanın ne derece yüksek olduğu önemli ejderle beni yıkan hiç olmadı. 7. Seviye devle yıktılar 2 yıldız.
golem pekka cadi sihirbazla saldırdılar bu şekilde 3 yıldız aldılar diğer bütün savaşlarda ya %40 larda yada 1 yıldız aldılar.savunma çok önemli bu durumda
Savunma resmini atar misin asker seviyelerini sadece ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Denicem bro saol

• Beğen
Tepkiler: gss_adnan
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Savunma resmini atar misin asker seviyelerini sadece ?

Şuan pekka 6 saat sonra 2 olcak bitince hemen 3e bascam.

Buda normal köy düzenim
kara iksir ve mor iksir iyi pekkayı 3e bascam Binici basamıyorum olsa 5e bascam golemi açıyorum şuan açılınca 2ye bascam golemi

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Golemi açtım ama hiç kullanma fırsatı olmadı 75 levelim binici 3 oluyor

• Beğen
Tepkiler: gss_adnan
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben de 63 levelim, bugün ejderha 3 level oldu ve daha demin biniciyi 3. levele bastım. Binici 3 ve sonrasında iş görüyormuş. Şimdi benim ejderha 3 level oldu ama hiç full ejderhayla bir saldırı yapmadım. Bunu anlatan video falan varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

Üst Alt