Oyun Clash Of Clans Savunma Taktikleri Resimli Paylaşım

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen hala köymü diyorsun güzelmiş metropol olmuşun :D

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Okcu Kulelerim 10. seviye olmak üzere teslalar 4. Seviye şuan.
Okcu Kuleleri bitince teslaları 6ya kadar yükseltip sonra köy binasinı 9a bascam.

Not: 8. seviye köye kadar herşeyi fulleyin 9.seviye koy binasında daha az ganimet geliyor çünkü

• Beğen
Tepkiler: Nextman
byAndroid

byAndroid

Üye
Bende 70 levelim herseyi fullemeye calisiyom askerleri fulledinmi sen

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Normal askerler hepsi full
Yaratıklardan;
4. Seviye goblin (çok kullanmadığımdan önem vermedim)
3.seviye Binici (4e az kaldı bascam)
2.seviye dalkavuk

byAndroid

byAndroid

Üye
var dı paylaştım 2-3 sayfa öncesinde olabilir

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Son haliyle aynı mi

byAndroid

byAndroid

Üye

Yeni cektim

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Klan savaşları için ejder çok önemli 5. seviye devler duvarları yıkamıyo binicilerde 4 değilse ejder gerekli o yüzden havadan ejderlerle saldırmak daha mantikli biran önce ejderleri 3e basmalısın tabi yine sen bilirsin.

byAndroid

byAndroid

Üye
Genelde binicyle dalarim ama kafama dank etti kara iksire yazik oluyor . bende 1 levell ejderle daliyorum 3 tane saglik buyusu ve koyu aliyorum tabi kafaya koydum simdi ejder icin calisiyorum devlerle isim olmaz artik klan savasinda ise yaramiyor cok yavaslar :) root var telde ejderleri egitiyorum sandbox atak yapiyorum hava mayinlari falan goruyorum yerlerini ona gore onlemimi aliyorum hep 3 luyorum klan savasinda :)

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Ejderler için sana tavsiyem öfke büyüsü kullan bn 2 öfke 1 sağlık kullanıyorum hava savunmasi yakında klan kalesine yüksek Binici alip öyle dalıyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Ejderler için sana tavsiyem öfke büyüsü kullan bn 2 öfke 1 sağlık kullanıyorum hava savunmasi yakında klan kalesine yüksek Binici alip öyle dalıyorum
Herkes ofke kullaniyorda hava savunmasi ortada olunca bence sifa daha iyi sifa atiyorum birde 1 lvl ejderin cani daha az olunca mecburen sifa kullaniyorum diher turlu dayanamiyorlar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bn 3 yaptım 2 öfke 1 şifa çok hızlı bitiyorum köyü

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Köyüm

Asker ve İksirlerim

Binici 2 levele yükseltiliyor

Saygı çerçevesinde her türlü eleştiriye ve öneriye açığım, tecrübeli arkadaşlardan öneriler bekliyorum.
Ben saat araligi sormuştum ama yinede teşekkürler.
Gece 12 sularında dehşet ganimet oluyor. Güney Kore'de dehşet ganimet kasıyorum, Çin falan hikaye. [emoji4]
Herkes ofke kullaniyorda hava savunmasi ortada olunca bence sifa daha iyi sifa atiyorum birde 1 lvl ejderin cani daha az olunca mecburen sifa kullaniyorum diher turlu dayanamiyorlar
Ejderhayı kesinlikle 3 level yap. Biniciden sonra benim ejderha kesin 2 level olacak ve seri iksir kasıp 3 level yapacagim, iksir depolarını sınıra getirdim.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
marist

marist

Üye
Köyüm

Asker ve İksirlerim

Binici 2 levele yükseltiliyor

Saygı çerçevesinde her türlü eleştiriye ve öneriye açığım, tecrübeli arkadaşlardan öneriler bekliyorum.

Gece 12 sularında dehşet ganimet oluyor. Güney Kore'de dehşet ganimet kasıyorum, Çin falan hikaye. [emoji4]

Ejderhayı kesinlikle 3 level yap. Biniciden sonra benim ejderha kesin 2 level olacak ve seri iksir kasıp 3 level yapacagim, iksir depolarını sınıra getirdim.
Benim 3 oluyor :)

Asker seviyeleri nasil :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Ejderin suresi cok uzun ya 7 gun istiyo lvl 2 icin

byAndroid

byAndroid

Üye
Benim okcu barbar goblin sihirbaz dev 5 lvl balonuda yapcam bi ara suanda 4 lvl

Üst Alt