Haha teşekkür ederim [emoji1]Sen hala köymü diyorsun güzelmiş metropol olmuşun![]()
Köyünü paylaşır mısınBende 70 levelim herseyi fullemeye calisiyom askerleri fulledinmi sen
root var telde ejderleri egitiyorum sandbox atak yapiyorum hava mayinlari falan goruyorum yerlerini ona gore onlemimi aliyorum hep 3 luyorum klan savasinda 
Ben saat araligi sormuştum ama yinede teşekkürler.Sabahları ve geceleri ararsan iyi ganimet bulabilirsin. Arama sayısı değişir.
Herkes ofke kullaniyorda hava savunmasi ortada olunca bence sifa daha iyi sifa atiyorum birde 1 lvl ejderin cani daha az olunca mecburen sifa kullaniyorum diher turlu dayanamiyorlarEjderler için sana tavsiyem öfke büyüsü kullan bn 2 öfke 1 sağlık kullanıyorum hava savunmasi yakında klan kalesine yüksek Binici alip öyle dalıyorum
Gece 12 sularında dehşet ganimet oluyor. Güney Kore'de dehşet ganimet kasıyorum, Çin falan hikaye. [emoji4]Ben saat araligi sormuştum ama yinede teşekkürler.
Ejderhayı kesinlikle 3 level yap. Biniciden sonra benim ejderha kesin 2 level olacak ve seri iksir kasıp 3 level yapacagim, iksir depolarını sınıra getirdim.Herkes ofke kullaniyorda hava savunmasi ortada olunca bence sifa daha iyi sifa atiyorum birde 1 lvl ejderin cani daha az olunca mecburen sifa kullaniyorum diher turlu dayanamiyorlar
Benim 3 oluyorKöyüm
Asker ve İksirlerim
Binici 2 levele yükseltiliyor
Saygı çerçevesinde her türlü eleştiriye ve öneriye açığım, tecrübeli arkadaşlardan öneriler bekliyorum.
Gece 12 sularında dehşet ganimet oluyor. Güney Kore'de dehşet ganimet kasıyorum, Çin falan hikaye. [emoji4]
Ejderhayı kesinlikle 3 level yap. Biniciden sonra benim ejderha kesin 2 level olacak ve seri iksir kasıp 3 level yapacagim, iksir depolarını sınıra getirdim.

Atta görelim. Sol üstteki i'ye bas. Benim binici 2 oluyor ama asıl 3'ten sonrası iş görüyormuş. [emoji4]Benim 3 oluyor
Asker seviyeleri nasil![]()