caps6
Üye
en son klanda bulunduğumda 45sv altını almıyorlardı birde klanda belli kişiler bağış yapıyordu onlardanda ayrılanlar oldu bu nedenlerle istekler çok boş kalıyor klan savaşlarıda kaybediliyordu klan liderine söyleyecektim oyunda hiç göremedim oyunda seviyeniz yüksek değilse klanı tavsiye etmiyorum maxicep 2 klanıda var ama bu klanla bağlantısı yok alt klanları olmadıklarını söylediler forumdaki kadar yardımlaşma ve destek yoktu üyelerin çoğuda forum dışındandıMaxicep klanına katılmak isterim
evet kısa süreliğine olsada bende klanda bulundum umduğum gibi olmadı lider oyuna çok az giriyor.Dediğiniz gibi klanda birlik yok ilgilenenler çok az,bağışlarda az ve gelen giden çok olunca klan savaşlarıda kazanılmıyor. Klanda çok saçma birşey oldu yardımcılardan en çok bağış yapanı ve klanla ilgileneni lider tarafından sebepsiz bir şekilde klandan atıldı. Birde maxicep klanı deyipte 45 seviye altını almamak çok mantıksız bence bu forum dışından gelenler için geçerli olmalı maxicep forumundan kim gelirse alınmalıen son klanda bulunduğumda 45sv altını almıyorlardı birde klanda belli kişiler bağış yapıyordu onlardanda ayrılanlar oldu bu nedenlerle istekler çok boş kalıyor klan savaşlarıda kaybediliyordu klan liderine söyleyecektim oyunda hiç göremedim oyunda seviyeniz yüksek değilse klanı tavsiye etmiyorum maxicep 2 klanıda var ama bu klanla bağlantısı yok alt klanları olmadıklarını söylediler forumdaki kadar yardımlaşma ve destek yoktu üyelerin çoğuda forum dışındandı
kötü olmuş neyse hocam boşverin konuyu açmışlar cevap yazan yok,takip eden yok bu oyunda klan çok seviyenizi kupanızı yükseltin klan bulursunuz hatta duvarları,savunmaları ve asker seviyesini yükseltin oyunda klana ihtiyaç bile olmuyorevet kısa süreliğine olsada bende klanda bulundum umduğum gibi olmadı lider oyuna çok az giriyor.Dediğiniz gibi klanda birlik yok ilgilenenler çok az,bağışlarda az ve gelen giden çok olunca klan savaşlarıda kazanılmıyor. Klanda çok saçma birşey oldu yardımcılardan en çok bağış yapanı ve klanla ilgileneni lider tarafından sebepsiz bir şekilde klandan atıldı. Birde maxicep klanı deyipte 45 seviye altını almamak çok mantıksız bence bu forum dışından gelenler için geçerli olmalı maxicep forumundan kim gelirse alınmalı
aynen klan savaşı için katılacaksan ya tek takıl yada başka klan bulKlan savaşı icin giriyorum yoksa tek takılırım
hiç tavsıye etmem bağiş 0 online kişi saysı 1-2 gelen gıdıyorKlana giriş yapmak istiyorum ama hiç cevap gelmiyor. biriniz bi cevap verseniz
7 seviye binada pek faydası olmuyor yine domuzlar yıkıyorKöy binasını içeri aldım son hali bu
aslında denenmiş beğenilen köy düzenleri paylaşılan konu açılsa klan savaşlarına faydası olur herkes klana davet ediyorKöy binası 7 için anti dev ve anti domuz binici tasarımı yaptımbakın bakalım beğenecek misiniz
Bırak boşver kardeşim klanın yarısının burnu havada kimseyi almıyolar.abi kalan katılmak istiyorum yardım edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?