Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

edebazzzz

Üye
1 temmuz sonrası çlştığını nerden anldn denemdysen?
1 temmuz sonrası çlştığına eminmsn?

basicx

basicx

Üye
SIMDI BU AZ ONCE PAYLASILAN VE ARKADASLARIN YENI DIYE INDIREMEDIGI BOT BEN SADECE INDIREMIYORUZ DEDIKLERI ICIN INDIRDIM.
SU AN ÇÖZDUGUM
1 BINALARI OTOTMATIK TANIYOR TANITIMA IHTIYAC YOK
2 ASKER AYARLARINI COZDUM
3 GANIMET YARAR VE SALDIRACAGI BINAYI COZDUM
AMA EN BUYUK SORUN SERACH DIYOR SALDIRI MODUNA GECIYOR SALDIRMADAN BEKLIYOR

edebazzzz

Üye
bu eski.güncellme öncesi sanırım

basicx

basicx

Üye
ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE YALNIS YONLENDIRDIGIM ICIN ÖZUR DILERIM BENDE YALNIS YÖNLENDIRDIM AMACIM CORBADA TUZUM OLSUNDU

EVET OYLEYMIS BU KIMSE INDIRMESIN ESKI SURUM BOTMUS BENDE TARIHE DIKKAT ETMEDIM BU LINKTE YENI UPDATE DIYOR 1 TARIHLI AMA BENIM INGILIZCEM O KADAR IYI DEGIL COZEBILEN VARSAN YARDIMCI OLURMU

Zamazingo1234

Üye
ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE YALNIS YONLENDIRDIGIM ICIN ÖZUR DILERIM BENDE YALNIS YÖNLENDIRDIM AMACIM CORBADA TUZUM OLSUNDU

EVET OYLEYMIS BU KIMSE INDIRMESIN ESKI SURUM BOTMUS BENDE TARIHE DIKKAT ETMEDIM BU LINKTE YENI UPDATE DIYOR 1 TARIHLI AMA BENIM INGILIZCEM O KADAR IYI DEGIL COZEBILEN VARSAN YARDIMCI OLURMU

Verdiğin linkte zaten bot sorunlu diyorlar

edebazzzz

Üye

sorun değil kardeş

GuneyBey

Üye
güncelleme günü cocbot yarın çıkıcak deniliyordu ne oldu varmı bilgisi olan ne zaman çıkıcak ?

basicx

basicx

Üye
İŞTE ZATEN YABANCI DIL BILMEMENIN SORUNU TEKRAR ÖZÜR DILIYORUM ACELEM İÇİN

asmabehaydar

Üye
bot çıktı gözünüz aydın :)

maxi_rocker

Üye
kardeş link atabilir misin yoğunluktan girilmiyor herhalde

asmabehaydar

Üye
indirme linki bu yalnız üyelik açmak gerekiyor login için forum kullanıcı adı ve şifresi yani.

maxi_rocker

Üye
deniyorum şimdi, umarım çalışıyordur teşekkürler :)

asmabehaydar

Üye
ben de yeni indirdim laptopla deneyeceğim bakalım artık bir süreliğine vip özellikleri de kullanılabilecekmiş öyle yazıyor.

EmirhanA.

Üye
indiremedim bi türlü en direk indirme linki atar mısınız
edit:indirdim

Son düzenleme:

edebazzzz

Üye
dur deneyelim 5 dkya atcam

dewil35

dewil35

Üye
ya arkadasım dur deneyim atacam diyosun once link i at herkez denesin unutmayın sizden veya benden daha tecrübeli yada bilgi insanlar ola bilir . . . .

EmirhanA.

Üye
arayüz değişmiş anlamadım hiç bir şey yapanlar yardım etsin

basicx

basicx

Üye
ClashBot_7.1.zip 2.6 MB

ındıremıyenler ıcın
bınaları otomatık buluyor
Saldırı ayarlarınızız yapıyorsunuz
fakat sımdıkı sorun botu durdugunuz zaman tekrar baslat dedıgınızda baslamada sıkıntı var
ılk saldırıyı yapım cok ıyı saldırdı sıkıntı gorulmuyor ılk izlenimlerim bunlar

• Beğen
Tepkiler: edebazzzz

edebazzzz

Üye
değişşmiş herşey
gayet iyi çalışıyor

Üst Alt