Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Crewno

Crewno

Üye
Kardeş coc'da dil değiştir botta değil
arkadaşlar broken botu indirdim harfiyen uyguladım denilenleri ama army campta sorun çıkıyor total troop capacity: error,unknown diyor dil seçeneğinde ingilizce seçin demişsiniz bende zaten tek dil var oda inglizce diğer kampları da tıkladım aynı hatayı veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz

• Beğen
Tepkiler: Hadizbinya

RamPold

Üye
arkadaşlar şu coc bot tan bilgi varmı ne zaman gelcek miş bilen duyan varmı bu broken bot iş görmez

forever_love

forever_love

Üye
Selam arkadaşlar yeni bir bot buldum indirip denedim tam olarak calıştıramadım Köy araması yaparken ileri yapmıyor anlayan biri ilgilenirse hepimiz faydalanabiliriz Saygılar ADRES :

makmaka

Üye
arkadaşlar dil zaten tek seçenek ingilizce ama kamp dolu olduğu halde eror diyo sebebi nedir

manhunt

Üye
sadece toplayıcılara nasıl saldırtıyorsun kardeş
strategies kısmında saldırı seçeneklerinde var sadece toplayıcıların kısmına saldır diye. ki ben öyle yaptım 4-5 saat oldu 3 er milyon ganimet kastım.
KArdeş toplayıcılara saldırmanın ıngılızcesı ney bide tek taraftan saldırıyor 30 snde geri sonlandırıyor return home delay 30 yaptıgım halde ?
Attack collectors deploy all troops diyeceksin hocam. hemen alttakini de use barrack yapın. oyun dili ingilizce olmalı. önceki sayfalara bakarsanız bütün ayarların nasıl olacağını anlattığım resim var.

RamPold

Üye
Selam arkadaşlar yeni bir bot buldum indirip denedim tam olarak calıştıramadım Köy araması yaparken ileri yapmıyor anlayan biri ilgilenirse hepimiz faydalanabiliriz Saygılar ADRES :

kardeş direk indirme linkini atta bakaym indiremedim ben

Roni07

Üye
Lucky star bugün bot gelecek demişti bi açıklama yapsın

dreamse

dreamse

Üye
merhaba arkadaslar clas of clans yeniguncellemeden sonra program calışmıyor bir guncelleme gelecek mi acaba

forever_love

forever_love

Üye

iipcan

Üye
arkadaslar cozdum erken bıtırme olayını hatta askerler bıtse bıle sure sonuna kadar bekliyo. ama nasıl yaptım bilemedim

ReDD22

Üye
arkadaşlar dil zaten tek seçenek ingilizce ama kamp dolu olduğu halde eror diyo sebebi nedir

Botun dilini değil oyunun dilini ingilizce yapman gerekiyor arkadaşım. Oyun dilini ingilizce yaptığın takdirde düzelecektir. Aynı sorunu bende bu şekilde hallettim.

dreamse

dreamse

Üye
bu indirme yeri kayıt istiyor birde referans istiyor. referans icin bir isim vermemiz gerek onu nasıl bulacagız

by-fattaci

by-fattaci

Üye
arkadaslar cozdum erken bıtırme olayını hatta askerler bıtse bıle sure sonuna kadar bekliyo. ama nasıl yaptım bilemedim

4 saat dir uğraşıyorum nasıl yaptın en azından tüm ayarlarını resim olarak paylaşsan bizde kurtulsak şu sıkıntıdan

forever_love

forever_love

Üye
bu indirme yeri kayıt istiyor birde referans istiyor. referans icin bir isim vermemiz gerek onu nasıl bulacagız
Üyelik kolay ingilizce anlıyorsan biraz . Referans isterse mehmetcanalkan bnm nick yaz

dreamse

dreamse

Üye
arkadaslar bana calisan bir bot lazım yardımcı olacak yok mu acaba:birak:

enc18

Üye
Sabirsizlikla coc u bekliyoruz piyasa madde doldu

vitto

vitto

Üye
iipcan resim bekleriz kardeşim sana zahmet at bizde yapak...

BLUE RAİNY

Üye
arkadaşlar benim bota arama yapiyo ama 180-190 tane felan aramada yapiyoo ama dalmiyo arada bir daliyo lütfen yardım edermisiniz size zahmet...

basicx

basicx

Üye
üyelik olmadan zor iniyor bu link dene bakalım inecekmi
ARKADASLAR BOTU BEN INDIRDIM SIZDE INDIRIN DIYE MEGA UPLOADA YUKLEDIM LINKI ASAGIDA

EKRAN RESMIDE BU AMA BEN DAHA COZEMDEDIM ÇÖZEN VARSA PAYLASIRSA SEVINIRIM

Üst Alt