Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

wodolord

Üye
beyler benım bot ölü koylere saldırmıyor kafasına göre depoda olanlara felanda saldırıyor

Nevrice

Üye
Merhaba arkadaşlar.. Ben botu kurdum her şey güzel ama saldırı yapmıyor.. Error: ımage search not workıng hatası veriyor yardım eder misiniz

wodolord

Üye
beyler benım bot ölü koylere saldırmıyor kafasına göre depoda olanlara felanda saldırıyor

Nevrice

Üye
Luckstay yardım et lütfen :(Error: ımage search not workıng

Nevrice

Üye
Teamdan yardimci olabilirim
Hocam herşeyi Yaptım arkadaşımda kullanıyor bu programı ayarlarınız aynı onda bir sorun yok ama bende hata veriyor Kafayı yiyecem en sonunda hiç bir fromda cevabı yok en sonunda size mesaj yazmak zorunda kaldım.. Bildiğin bir Yöntem yok mu hocam burdan hemen söylesen :(

mgo26

mgo26

Üye
Hocam herşeyi Yaptım arkadaşımda kullanıyor bu programı ayarlarınız aynı onda bir sorun yok ama bende hata veriyor Kafayı yiyecem en sonunda hiç bir fromda cevabı yok en sonunda size mesaj yazmak zorunda kaldım.. Bildiğin bir Yöntem yok mu hocam burdan hemen söylesen :(
Hocam tam olarak ne oluyor asker cikarip aramami yapmıyor

Nevrice

Üye
Hocam tam olarak ne oluyor asker cikarip aramami yapmıyor
Genel kontrolleri yaptıktan sonra saldırıya geçmesi gerekirken general kısmında yazan yazı şöyle : Error: ımage search not workıng

mgo26

mgo26

Üye
Genel kontrolleri yaptıktan sonra saldırıya geçmesi gerekirken general kısmında yazan yazı şöyle : Error: ımage search not workıng
Oyun dilini ingilizce yaparmisin bi dene

chucky43

chucky43

Üye
Bot 5 saldiri yaptıktan sonra kislalari bulamamış çözümü nedir acaba

Nevrice

Üye
Error: ımage search not workıng Hatası alıyorum çözümünü bilen var mı acaba?

maggybot

maggybot

Üye
artık çok geç . indirdiğim rar dosyasının içinde de maggybot yazıyodu ben de doğrusu bu diye açtım. bilgisayar kafayı yedi şuanda.madem bir program yapıyorsun daha güvenilir bir siteye programı yüklemen gerekmez mi?
Yandex disk e kaydet indrsin millet
bir dahakini yandexe yüklerim

Nevrice

Üye
Bana yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar

yunussgenc

Üye
Beyler teamwiewerdan biri bağlanıp botu kurabilirmi ya bir saattir ayarları yapıyorum ama ne saldırı ne bisey yapıyo.

Son düzenleme:

Nevrice

Üye
Luckstay gelmedi mi hala hocam benim sorunuma bir çözüm bul Gözünü seveyim:)

dewil35

dewil35

Üye
suan için bana botu çalıştıra bılecek biri var mı ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
6.2.5 güzel çalışıyor :oke: sorunsuz

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ykpknl

ykpknl

Üye
şimdi botun kullanabilmesi için bilgisayarın hep açıkmı olması lazım bi kere herhangi bi blgisayrdan botu açsak herşeyi yapsak olmazmı ?

Üst Alt