beyler benım bot ölü koylere saldırmıyor kafasına göre depoda olanlara felanda saldırıyor
Teamdan yardimci olabilirimMerhaba arkadaşlar.. Ben botu kurdum her şey güzel ama saldırı yapmıyor.. Error: ımage search not workıng hatası veriyor yardım eder misiniz
Hocam herşeyi Yaptım arkadaşımda kullanıyor bu programı ayarlarınız aynı onda bir sorun yok ama bende hata veriyor Kafayı yiyecem en sonunda hiç bir fromda cevabı yok en sonunda size mesaj yazmak zorunda kaldım.. Bildiğin bir Yöntem yok mu hocam burdan hemen söylesenTeamdan yardimci olabilirim

Hocam tam olarak ne oluyor asker cikarip aramami yapmıyorHocam herşeyi Yaptım arkadaşımda kullanıyor bu programı ayarlarınız aynı onda bir sorun yok ama bende hata veriyor Kafayı yiyecem en sonunda hiç bir fromda cevabı yok en sonunda size mesaj yazmak zorunda kaldım.. Bildiğin bir Yöntem yok mu hocam burdan hemen söylesen![]()
Genel kontrolleri yaptıktan sonra saldırıya geçmesi gerekirken general kısmında yazan yazı şöyle : Error: ımage search not workıngHocam tam olarak ne oluyor asker cikarip aramami yapmıyor
Oyun dilini ingilizce yaparmisin bi deneGenel kontrolleri yaptıktan sonra saldırıya geçmesi gerekirken general kısmında yazan yazı şöyle : Error: ımage search not workıng
Deniyorum size geri dönüş yapacağım ama arkadaşımında oyun dili Türkçe bir deneyeyim yinedeOyun dilini ingilizce yaparmisin bi dene
hocam yine aynı Hatayı veriyor sizden ricam bu konuyu diğer arkadaşlarlarla da baylaşır mısınOyun dilini ingilizce yaparmisin bi dene
bir dahakini yandexe yüklerimartık çok geç . indirdiğim rar dosyasının içinde de maggybot yazıyodu ben de doğrusu bu diye açtım. bilgisayar kafayı yedi şuanda.madem bir program yapıyorsun daha güvenilir bir siteye programı yüklemen gerekmez mi?
Yandex disk e kaydet indrsin millet
Özelden team yolla yardimfi olmqyq cqlisayimBeyler teamwiewerdan biri bağlanıp botu kurabilirmi ya bir saattir ayarları yapıyorum ama ne saldırı ne bisey yapıyo.
sorunsuz