Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

kayhanovic

Üye
son bir soru sorayım. yine aynı sartlar mı? çözünürlük vs?

esmeran3

esmeran3

Üye
Yok bu sefer ilk yükleyin ce bot a start de. Bluestacks kapanacak sonra tekrar acacaksin sen. Ondan sonra sadece start diyeceksin tabi . İstediğin saldırı tipi felan seçmen lazım

kayhanovic

Üye
yapmaya gerek yok. Yanlıs anlamadım umarım. Zaten pek sevmemiştim o çözünürlük işini
''Candy Soft'' programı için söyledim.

esmeran3

esmeran3

Üye
Bu otamatik yapıyor hepsini kafanı yorma sen ;)

• Beğen
Tepkiler: kayhanovic

kayhanovic

Üye
bot'a girince üyeliğimi kabul etmiyor. VİP vs bir seyler yazdı

esmeran3

esmeran3

Üye
Qhepsine tamam de

kayhanovic

Üye
Üyelik almamı söylüyor. Ama üyeyim zaten. Tamam denilecek konuyu anlamadım. ben bot üzerinde üyelik kısmında kaldım. kullanıcı adı ve şifrem doğru ama bana yeniden kayıt ol diyor. <VİP üyelik mi gerrekiyor

esmeran3

esmeran3

Üye
Ss atarsan sevinirim

kayhanovic

Üye

esmeran3

esmeran3

Üye
Tamam deyince açılması lazım

kayhanovic

Üye
Var bir terslik. Malesef dediğin gibi olmuyor.

zirzop35

zirzop35

Üye
Kardeşim bu konuyla ilgili paylaşımlarını beğenerek takip ediyorum ilk vermiş olduğun 5.7.3ü kullanıyordum sonra barakalardan asker çıkarmamaya başladı 31.04.2015te gelen yamadan sonra,foruma girip baktığımda yeni versiyonu gördüm we hiç sıkıntısız onu kullanıyorum şimdi eline emeğine sağlık sana çok çook teşekkür ederim ve senden bir ricam bu olayın takipcisi olmaya devam etmen ve bizi botsuz bırakmaman :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

kovboyfaruk

Üye
Öncelikle tekrar kolay gelsin :)
Bu 6.3 ü indirdim kendim bi şekilde hallettim asker falan basıyor fakat sizden öğrenmemiz gereken ince ayrıntılar olduğunu düşünüyorum acaba ne zaman bot 6.3 hakkında açıklama yaparsınız ?

kayhanovic

Üye
malesef norton! Girdim. Kupa ayarı vardı girer girmez. 2000-2500 arası onu 1900 e cektim. umarım yanlıs bir sey yapmamısımdır.

esmeran3

esmeran3

Üye
ne gıbı ıncelıkler ?
malesef norton! Girdim. Kupa ayarı vardı girer girmez. 2000-2500 arası onu 1900 e cektim. umarım yanlıs bir sey yapmamısımdır.

Kardeşim kupa ayarı bi işe yaramıyor hiç oynamasaydın keşke

kovboyfaruk

Üye
ne bileyim ingilizce olmayınca bizde bazı yerleri öyle kara düzen işaretledim :)

esmeran3

esmeran3

Üye
team dan bakabilirim istersen :)

kovboyfaruk

Üye
troops bölümünde use barracks seçince mesela kışlalarda ne basılacağını seçiyorum fakat her bir kışlada 465 tane asker basacakmış gibi basılı tutuyor aşağıda yazıyor bunu nasıl 75 e çekebilirim
Birde saldırı yaparken diğer botlar gibi aynı anda iki el kullanır gibi değilde tek elle saldırıyor bunun bi çözümü var mı ?

gani07

Üye
ben bunu kullanıyordum son yamada 31.04.2015 asker basmamaya başladı biraz önce yeni sürümüde indirdim çalıştıramadım program açılmıyor yardımcı olabilecek var mı ?

papero

Üye
ben 6.0 ı yükledim. yapıları tek tek doğru seçtiğime eminim fakat kara kışla ve ordu kampını bulamıyor. ordu kampından kaç asker olduğunu görmediği için de saldırıya geçmiyor haliyle. eksik yaptığım bir şey mi var acaba?

Üst Alt