_sniper_
Üye
tam yaparken silinmiş mesajınız tekrar nasıl yapılacağını paylaşır mısınız ?
tam yaparken silinmiş mesajınız tekrar nasıl yapılacağını paylaşır mısınız ?
Her turlu yolu denedim olmadi zaten calismiyormus artik.pc nin ekran çözünürlüğüyle den olmazsa blue değiştr
rar dan çıkmıyor bozuk hatası alıyorumarkadaşlar yabancı sitesinden bir arkadaş düzenlemiş çalışıyor bir sorun yok bunu kullanın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.arkadaşlar yabancı sitesinden bir arkadaş düzenlemiş çalışıyor bir sorun yok bunu kullanın
1 saat uğraştım.HANGİ VERSYONA UYGULUYORUZ BUNUBeyler şimdi upload ederim dosyayı dediğim yere atmanız lazım tamam az bekleyin şu an sorunsuz çalışıyor benim bot
Botun olduğu dosyaya geliyoruz.
COCBot\functions\Village geliyoruz.
daha sonra upload ettiğim dosyayı atıp değiştiriyoruz.
Bi teşekkürü çok görmeyelim.1 saat uğraştım.
BU BİR VİRÜS ARKADAŞLARBeyler şimdi upload ederim dosyayı dediğim yere atmanız lazım tamam az bekleyin şu an sorunsuz çalışıyor benim bot
Botun olduğu dosyaya geliyoruz.
COCBot\functions\Village geliyoruz.
daha sonra upload ettiğim dosyayı atıp değiştiriyoruz.
Bi teşekkürü çok görmeyelim.1 saat uğraştım.
versiyon 6.0 a.
@by-fattaci kardeşim en son çalışmaz bidaha demiştinama çalışıyor sorunsuz hemde 1 saatte halloldu
virüs müdur ekran görüntüsü atıyım
![]()
Sen kullanma @by-fattaci
ARKADAŞIM BU BİR VİRÜS OLDUĞU ACIKÇA BELLİ BAKSANA EXE DOSYASI NEYİN PEŞİNDESİN BİLMİYORUM AMA KENDİN BAK
yanlış indirmişsin bu dosya.co dan bi installer dosyası bizim dosyamız au3 uzantılı ve rarsızARKADAŞIM BU BİR VİRÜS OLDUĞU ACIKÇA BELLİ BAKSANA EXE DOSYASI NEYİN PEŞİNDESİN BİLMİYORUM AMA KENDİN BAK
yanlış indirmişsin bu dosya.co dan bi installer dosyası bizim dosyamız au3 uzantılı ve rarsız
teşekkür ler şimdi oldu programı açıp kapattım![]()
Ya kardeşim millete iyilik yapmakta yaranılmıyor. O değil neden virüs atıyım virüs atmak istesem komple dosya halinde atarım.
aynen