Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

e_tore

Üye
ne ye teşekkür ediliyor anlamadım ben

neronnuri

Üye
arkadaşlar yabancı sitesinden bir arkadaş düzenlemiş çalışıyor bir sorun yok bunu kullanın

_sniper_

Üye
arkadaşlar yabancı sitesinden bir arkadaş düzenlemiş çalışıyor bir sorun yok bunu kullanın
rar dan çıkmıyor bozuk hatası alıyorum

by-fattaci

by-fattaci

Üye
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
HATASI VERİYOR

esmeran3

esmeran3

Üye
Beyler şimdi upload ederim dosyayı dediğim yere atmanız lazım tamam az bekleyin şu an sorunsuz çalışıyor benim bot
Botun olduğu dosyaya geliyoruz.
COCBot\functions\Village geliyoruz.
daha sonra upload ettiğim dosyayı atıp değiştiriyoruz.

Bi teşekkürü çok görmeyelim. :) 1 saat uğraştım.

• Beğen
Tepkiler: e_tore ve _sniper_
by-fattaci

by-fattaci

Üye
Beyler şimdi upload ederim dosyayı dediğim yere atmanız lazım tamam az bekleyin şu an sorunsuz çalışıyor benim bot

HANGİ VERSYONA UYGULUYORUZ BUNU

BU BİR VİRÜS ARKADAŞLAR

esmeran3

esmeran3

Üye
versiyon 6.0 a.
@by-fattaci kardeşim en son çalışmaz bidaha demiştin :) ama çalışıyor sorunsuz hemde 1 saatte halloldu
virüs mü :) dur ekran görüntüsü atıyım :)
daha yeni daldığı yer botun.

buda kışlaları gördüğü resim. inanmayan indirmez insanlık yapıp yardım ediyoruz suçlu mu oluyoruz?

by-fattaci

by-fattaci

Üye
versiyon 6.0 a.
@by-fattaci kardeşim en son çalışmaz bidaha demiştin :) ama çalışıyor sorunsuz hemde 1 saatte halloldu
virüs mü :) dur ekran görüntüsü atıyım :)

BUYUR KENDİN BAK

esmeran3

esmeran3

Üye
Sen kullanma @by-fattaci

e_tore

Üye
yaptım ama yine kışlaları görünce hata veriyor

esmeran3

esmeran3

Üye
Benim şu an sorunsuz çalışıyor.

esmeran3

esmeran3

Üye
COCBot\functions\Village\Train.au3

düzenleye girip.

;Local $TrainPos = _PixelSearch(155, 603, 694, 605, Hex(0x603818, 6), 5) ;Finds Train Troops button 0x9C7C37

Yerine allttaki verdiğimi yazıyorsunuz.

Local $TrainPos = _PixelSearch(155, 603, 694, 605, Hex(0x9C7C37, 6), 5) ;Finds Train Troops button

;)

ARKADAŞIM BU BİR VİRÜS OLDUĞU ACIKÇA BELLİ BAKSANA EXE DOSYASI NEYİN PEŞİNDESİN BİLMİYORUM AMA KENDİN BAK

o exe değil son paylaştığım şeyi yap tamam . çalışmazsa sana kendi hesabımı vercem

hak-o

hak-o

Üye
ARKADAŞIM BU BİR VİRÜS OLDUĞU ACIKÇA BELLİ BAKSANA EXE DOSYASI NEYİN PEŞİNDESİN BİLMİYORUM AMA KENDİN BAK
yanlış indirmişsin bu dosya.co dan bi installer dosyası bizim dosyamız au3 uzantılı ve rarsız

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

e_tore

Üye
teşekkür ler şimdi oldu programı açıp kapattım :)

esmeran3

esmeran3

Üye
yanlış indirmişsin bu dosya.co dan bi installer dosyası bizim dosyamız au3 uzantılı ve rarsız

Ya kardeşim millete iyilik yapmakta yaranılmıyor. O değil neden virüs atıyım virüs atmak istesem komple dosya halinde atarım.
teşekkür ler şimdi oldu programı açıp kapattım :)

Rica ederim 1 gündür aralıksız uyumuyorum sırf sizin için ve kendim için araştırdım buldum ama nafile.

• Beğen
Tepkiler: hak-o

Üst Alt