Neyin yerini?Yerlerini belli etmen lazım sanırım
Konuda anlatıyordu
Kışlanın yerini falan belli etmen lazım konuya bi bakNeyin yerini?
Kislalari tanitmaktan bahsediyorsan yaptim onu hemde defalarca.Kışlanın yerini falan belli etmen lazım konuya bi bak
Kac yapayim? Ve neyin ekran cozunurlugunu bluestracks mi yoksa bilgisayarin mi?ekran cozunurlugunu degistr
Ozelden ulas banaherşey güzel askeri basıyor madeni topluyor fakat saldırıda kalıyor.Çok uğraştım fakat yapamadım.Yardımcı olabilecek varmı acaba arkadaşlar
arkadaşlar bunun 6.2 sürümü çıkmış galiba. onu epey uzun uğraşlar sonucu çalıştırıp uygulamaya da başladım. fakat oyun açık kalması gerekirken, ben pc'yi bırakıp gitmemden yarım saat sonra falan offline olmuş. oysa online tutma ayarını da işaretlemiştim. neden olmuş olabilir?
Kac yapayim? Ve neyin ekran cozunurlugunu bluestracks mi yoksa bilgisayarin mi?
Ginde. Kac milyon kasiyor. Ona gore. Yukleyecegim

Zaten seciliiEkran kapanırsa veya uykuya geçerse bot durur.
Bluestacks çözünürlük değiştiren programı ekledim ilk mesaja 860x720 gibi bir şey olması lazım zaten yanında bot yazar onu yap.
Senden fazla kasacağı kesin ne kadar kasar diye bir şey mi var
Arkadaşlar sonradan farkettiğim bir şeyi hemen söylemek istiyorum botun General sayfasında sağ altta Troophy range var. İşte orası köyün bulunması gereken kupayı belirliyor mesela benim ki 1800-2000 yani 2001 kupa olunca kendi 1800e kadar kupa düşüyor bunu belirtmeyi unutmuşum.
Lucky patcher bu programı hacklermi
Bu windowtsa çalışıyor 
Zaten secilii
öncelikle bu kadar ugrastıgın ıcın elıne koluna saglk. kurulumu dedıgıgın gıbı kurdum. ancak bı kac yerı atladım galıba. tanıtmaları yapınca köy bınasını klan kalesını ve kampları bulmuo. askerı felan basıo onda skntı yok ama saldırı yapamıorm. arama ya basıorum baslıo aramaya ganımet buluo ama saldrmıo devam edıo aramaya sence hata nerde olabılır.

Hocam emeğinize elinize sağlık fakat ben ayarları eksiksiz yaptım aramaya başladığında girdiğim değerlere uygun bir köy bulmazsa eğer bir okçu atarak teslim oluyor bot kendisi bunun çözümü nedir lütfen acil yardım
