Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaClash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi
Sponsorlu Bağlantılar
sebo7
Üye
5.7.3 sürümü bence en stabil sürüm. 6.0 da arada search tusu bulunamadı diyip duruyor
5.7.3 sürümü bence en stabil sürüm. 6.0 da arada search tusu bulunamadı diyip duruyor
exsmyrna
Üye
Kardesim senjn sorunsuz kullandigim dedigin blue stacksi kurdum yalniz makine restart verdiginde cannot start bluestacks hatasi veriyor sence sebebi nedir baska bi bluestacks mi indireyim yoksa bi ayari varmi
enc18
Üye
Arkadaslar blusticks i isyerindeki pc kuruyorum binalar fln kara kara oluyo bilgisi olan arkadasm varmi bu konuda
zordayim
Üye
Tw ile yardım edebilecek varmı
Zamazingo1234
Üye
Arkadaşlar botu ilk açtığımda gayet düzgün çalışıyor fakat oyundan atınca zooming out diyip kalıyor ekranı kendi kendine uzaklaştıramıyor bu hatanın çözümü var mı bir türlü yapamadım her şey düzgün ve tam kurulu
Arkadaşlar botu ilk açtığımda gayet düzgün çalışıyor fakat oyundan atınca zooming out diyip kalıyor ekranı kendi kendine uzaklaştıramıyor bu hatanın çözümü var mı bir türlü yapamadım her şey düzgün ve tam kurulu
Not: Anlatım %100 bana aittir. İzinsiz alıntı, çalıntı yapmayınız.
Bot hakkında kısa bilgi vermek gerekirse ;
-Bu bir script programından üretilmiş daha önceden yapılan hareketleri yapan programdır. Ancak daha önceden yapılabilecek her hareketi scripti çizin arkadaşımız yapmış .
-Bot arka planda da çalışabiliyor yani sürekli ekranda açık olmasına gerek yok
-Ban yeme konusuna gelirsek bot ekrana tıklıyor yani hile falan yok ortada.
-Ama yine de siz önleminizi alın savaş tekrarı paylaşmayın, oyun içinde bottan bahsetmeyin.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3- Saldırı Ayarları Sayfası
*** Önemli *** -Botun ayarlarını tamamladıktan sonra , üst kısımdan Config -> ile ;
Load = Önceden kaydettiğiniz ayar dosyasını seçerek ayarları getirirsiniz.
Save = Yaptığınız ayarları dosya halinde kaydedersiniz.
Bot bazı ayarları kapatıp açtığınızda kaydetmemiş oluyor.
Önce Save yapıp dosyaya ayarlarınızı kaydedin sonra botu açtığınızda Load kısmından
ayarlarınızı seçerseniz sorun kalmaz
-Geriye kalan kısımlar en yakın zamanda eklenecek.
-Resimlerdeki ayarlar benim kullanmakta olduğum ayarlardır tavsiyem aynısını yapın sadece
altın iksir değerlerini kendinize göre ayarlayın.
-Bu halde bile sorunsuz çalışabilecek durumda bot.
Ve Son olarak Start Bot diyoruz
Botun çalışması ile ilgili Görseller (Spoilere Tıklayınız)
Hocam emeğinize elinize sağlık fakat ben ayarları eksiksiz yaptım aramaya başladığında girdiğim değerlere uygun bir köy bulmazsa eğer bir okçu atarak teslim oluyor bot kendisi bunun çözümü nedir lütfen acil yardım
0MG90
Üye
BlueStacks bi türlü açılmadı yüklenip duruyor napıcam?
sebo7
Üye
6.1 ne zaman gelir
brkdemircan
Üye
[04:37:01] ~~~~Welcome to BOC Clashbot6.0!~~~~
[04:37:01] Executable running on X64 OS
[04:37:01] Bot is starting...
[04:37:03] Trying to locate Main Screen
[04:37:05] Waiting for Main Screen
Defalarca baştan kurdum tam 6 7 saattir bununla uğraşıyorum boynum tutuldu artık. Birisi bana tw den yardımcı olabilir mi
sebo7
Üye
şuan burdaysan olayım
0MG90
Üye
CoC yüklenemedi bi türlü bide acaip kasıyor bu BlueStakcs mı ne
Bluestacks öyledir kasmaması için bilgisayarın GTA 5 i çalıştıracak kapasitede olması lazım benim bilgisayar iyi olduğu halde kasıyor.
0MG90
Üye
Çok kötü saldırıyor ya eksi kupa aldım hep
byAndroid
Üye
Yok aga ya sizin pc ler sıkıntılı. Benim pc de sıfır kasma sadece internette çok sekme açınca hafif kasmalar başlıyor o kadar
Sistem iyi çalışıyor 6 level okçu barbarla eksi yemedim pek
0MG90
Üye
Ayarlarla oynadım düzeldi
Kendisi barbar,okçu,goblin basıyo bunu nasıl değiştirebilirim?
marist
Üye
Bu sorunu yaşiyorum bana yardim edecek biri var mi?