Sorun sadece o mu? Yeni bir klasor acip oraya mi açayim rar i?Hocam çözümü çok basit rar'daki dosyayı herhangi bir klasöre çıkartın.
Ben pc ye format attım, botu tekrar kurdum;
[02:10:01] All traps armed
[02:10:04] Checking Army Camp...
[02:10:05] Your Army Camp is not available
[02:10:06] Training Troops...
[02:10:08] Barrack 1 is not available
[02:10:11] Barrack 2 is not available
[02:10:14] Barrack 3 is not available
[02:10:17] Barrack 4 is not available
[02:10:18] Training Troops Complete...
bu hataları alıyorum, tuzakları normal bulup onarıyor. Ordu kampı ve kışlaların üzerine tıklıyor ama eğitim yapmıyor. Manuel olarak yerlerini birçok defa değiştirdim.
Maalesef olmadi. Yine hata aliyorumHocam çözümü çok basit rar'daki dosyayı herhangi bir klasöre çıkartın.
Ben pc ye format attım, botu tekrar kurdum;
[02:10:01] All traps armed
[02:10:04] Checking Army Camp...
[02:10:05] Your Army Camp is not available
[02:10:06] Training Troops...
[02:10:08] Barrack 1 is not available
[02:10:11] Barrack 2 is not available
[02:10:14] Barrack 3 is not available
[02:10:17] Barrack 4 is not available
[02:10:18] Training Troops Complete...
bu hataları alıyorum, tuzakları normal bulup onarıyor. Ordu kampı ve kışlaların üzerine tıklıyor ama eğitim yapmıyor. Manuel olarak yerlerini birçok defa değiştirdim.
Tamam onuda denerim.Aynı hatayı bende almıştım klasöre çıkartınca düzelmişti, istersen sorunun çözülene kadar kanımca en stabil sürüm olan v5.7.3'ı kullan.
bana ozelden yazarsan yardimci olurumBeyler anlayan biri bana yardım edebilir mi? Ayarlarım tamam ama saldırı yapmıyor şimdiden teşekkürler.
Beyler anlayan biri bana yardım edebilir mi? Ayarlarım tamam ama saldırı yapmıyor şimdiden teşekkürler.
Hocam bende de aynı sıkıntı var herşeyi yapıyor saldırı yapmıyor ..Teamdan yardim edebilirim botun ayarlarını bide ben yaparim istersen
bende niye böyle oluyo acaba bg modu falan aktif hepsi hide alınca görmüyor köyübende catir catir calisiyor
ayarlarimi atayim ama kb 7 benimbende niye böyle oluyo acaba bg modu falan aktif hepsi hide alınca görmüyor köyü
bendede saldırmıyor barbar kral bir sorun var heraldebarbar kralin saldirmasi icin napacagiz