Teamdan yardim edebilirim botun ayarlarını bide ben yaparim istersenLütfen saldırı yapmıyor![]()
Teamdan yardim edebilirim botun ayarlarını bide ben yaparim istersen
Hocam size zahmet aksam hangi saat müsait olursunuzTeamdan yardim edebilirim botun ayarlarını bide ben yaparim istersen
Bluestracks acilmiyor yardim eder misin?Bot 1 senedir var yeni bir şey değil ki.
Bluestracks acilmiyor yardim eder misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu programın fu ll versiyonu bulamazmıyız veya cra ck
bu program daha detaylı 2 saat üçretsiz
bu buragramı türkçe anlatım yaparmısınız
emegine saglık
birşey sorcam bu programı kıramazmıyız
bu programın fu ll versiyonu bulamazmıyız veya cra ck
bu program daha detaylı 2 saat üçretsiz
bu buragramı türkçe anlatım yaparmısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum söylediklerini harfiyen uyguladım tüm kışlalardan askerde cıkıyor tek sorun otomatik saldırı yapmaması sebebi nedir acaba
not: attack now butonuna tıklanmıyo acaba ondan olabilir mi
Supersiniz hocam cok sagolunmgo26' Alıntı:Teamdan yardim edebilirim botun ayarlarını bide ben yaparim istersen
Sizin verdiginiz linkten. Defalarca kurup kaldirdim bilgisayari acip kapatip öyle denedim ama yook kaliyor ordaNereden indirdiniz ? Baştan yükleyin tam yüklenmemiş.
Hocam mesaj atarsanız yardimci olurumArkadaslar biri bana teamdan yardim edebilirmi yapamadim atak yapmiyor
tam olarak nerde kalıyor ekran görüntüsü atabilirmisinSizin verdiginiz linkten. Defalarca kurup kaldirdim bilgisayari acip kapatip öyle denedim ama yook kaliyor orda
Daha en başından bu hatayı alıyorum.
https://www.maxicep.com/forum/attachments/adsiz-png.197218/tam olarak nerde kalıyor ekran görüntüsü atabilirmisin
Hocam çözümü çok basit rar'daki dosyayı herhangi bir klasöre çıkartın.