BLade AzraiL Üye Ertans' Alıntı: Saldırı yaparken erken saldırıyı bitirme sorununu çözersek şimdilik idare edebileceğiz Genişletmek için tıkla ... erken saldiriyi cözdüm
Ertans' Alıntı: Saldırı yaparken erken saldırıyı bitirme sorununu çözersek şimdilik idare edebileceğiz Genişletmek için tıkla ... erken saldiriyi cözdüm
erd88 Üye yasmos' Alıntı: erken saldiriyi cözdüm Genişletmek için tıkla ... bende hiç saldırı yapmıyor ki.. öyle asker basıyor ve bağış yapıyor anca..
yasmos' Alıntı: erken saldiriyi cözdüm Genişletmek için tıkla ... bende hiç saldırı yapmıyor ki.. öyle asker basıyor ve bağış yapıyor anca..
BLade AzraiL Üye erd88' Alıntı: bende hiç saldırı yapmıyor ki.. öyle asker basıyor ve bağış yapıyor anca.. Genişletmek için tıkla ... ayarlarini tekrar kontrol et herkesinki calisiyor
erd88' Alıntı: bende hiç saldırı yapmıyor ki.. öyle asker basıyor ve bağış yapıyor anca.. Genişletmek için tıkla ... ayarlarini tekrar kontrol et herkesinki calisiyor
BLade AzraiL Üye kopil_1' Alıntı: neymiş sorun? Genişletmek için tıkla ... Misc teki return home delay ı 30 yaptım
erd88 Üye yasmos' Alıntı: ayarlarini tekrar kontrol et herkesinki calisiyor Genişletmek için tıkla ... abi tekrar kurdum ayarları ama yok yapmıyor. saldırı için nereyı tekrar kontrol etmem lazım
yasmos' Alıntı: ayarlarini tekrar kontrol et herkesinki calisiyor Genişletmek için tıkla ... abi tekrar kurdum ayarları ama yok yapmıyor. saldırı için nereyı tekrar kontrol etmem lazım
BLade AzraiL Üye erd88' Alıntı: abi tekrar kurdum ayarları ama yok yapmıyor. saldırı için nereyı tekrar kontrol etmem lazım Genişletmek için tıkla ... kral yada kralice n ölümü ?
erd88' Alıntı: abi tekrar kurdum ayarları ama yok yapmıyor. saldırı için nereyı tekrar kontrol etmem lazım Genişletmek için tıkla ... kral yada kralice n ölümü ?
iipcan Üye yasmos' Alıntı: ingilizce yap oyunu Genişletmek için tıkla ... bluestack i mi ingilizce yapıcaz
BLade AzraiL Üye iipcan' Alıntı: bluestack i mi ingilizce yapıcaz Genişletmek için tıkla ... yok oyunun icindeki ayarlardan ingilizce yapacan oyunu
iipcan' Alıntı: bluestack i mi ingilizce yapıcaz Genişletmek için tıkla ... yok oyunun icindeki ayarlardan ingilizce yapacan oyunu
ZhorlDaman Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız crackle uğraşan arkadaşlar bu bot u ***** yapabilir mi ??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız crackle uğraşan arkadaşlar bu bot u ***** yapabilir mi ??
erd88 Üye yasmos' Alıntı: kral yada kralice n ölümü ? Genişletmek için tıkla ... ikisi de sağlam.. kalkan vardı ondan mı acaba dedim şuan kalkan da yok. ordu dolu..
yasmos' Alıntı: kral yada kralice n ölümü ? Genişletmek için tıkla ... ikisi de sağlam.. kalkan vardı ondan mı acaba dedim şuan kalkan da yok. ordu dolu..
BLade AzraiL Üye ZhorlDaman' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız crackle uğraşan arkadaşlar bu bot u cra ck yapabilir mi ?? Genişletmek için tıkla ... bu eski zhorl
ZhorlDaman' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız crackle uğraşan arkadaşlar bu bot u cra ck yapabilir mi ?? Genişletmek için tıkla ... bu eski zhorl
iipcan Üye yasmos' Alıntı: yok oyunun icindeki ayarlardan ingilizce yapacan oyunu Genişletmek için tıkla ... Oyun zaten ingilizce dostum
yasmos' Alıntı: yok oyunun icindeki ayarlardan ingilizce yapacan oyunu Genişletmek için tıkla ... Oyun zaten ingilizce dostum
BLade AzraiL Üye erd88' Alıntı: ikisi de sağlam.. kalkan vardı ondan mı acaba dedim şuan kalkan da yok. ordu dolu.. Genişletmek için tıkla ... şan ayni sorun banada geldi " heroes are not ready " diyor
erd88' Alıntı: ikisi de sağlam.. kalkan vardı ondan mı acaba dedim şuan kalkan da yok. ordu dolu.. Genişletmek için tıkla ... şan ayni sorun banada geldi " heroes are not ready " diyor
BLade AzraiL Üye iipcan' Alıntı: Oyun zaten ingilizce dostum Genişletmek için tıkla ... askermi basmiyor campimi tanimiyor sorun nedir
iipcan' Alıntı: Oyun zaten ingilizce dostum Genişletmek için tıkla ... askermi basmiyor campimi tanimiyor sorun nedir
iipcan Üye yasmos' Alıntı: şan ayni sorun banada geldi " heroes are not ready " diyor Genişletmek için tıkla ... Bunun için ayarlarda kralı ve kraliçeyi bekle var. Onun tikini kaldırmanız lazım
yasmos' Alıntı: şan ayni sorun banada geldi " heroes are not ready " diyor Genişletmek için tıkla ... Bunun için ayarlarda kralı ve kraliçeyi bekle var. Onun tikini kaldırmanız lazım
cor38 Üye beyler brokende zooming out ta kalıyor sürekli ayarları hallettim köy binasının yerini tanıtacam zooming out diyor kalıyor
beyler brokende zooming out ta kalıyor sürekli ayarları hallettim köy binasının yerini tanıtacam zooming out diyor kalıyor
erd88 Üye yasmos' Alıntı: şan ayni sorun banada geldi " heroes are not ready " diyor Genişletmek için tıkla ... [15:32:02] Checking Army Camp... [15:32:06] Total Troop Capacity: Error, unknown bende ki olay bu sekılde
yasmos' Alıntı: şan ayni sorun banada geldi " heroes are not ready " diyor Genişletmek için tıkla ... [15:32:02] Checking Army Camp... [15:32:06] Total Troop Capacity: Error, unknown bende ki olay bu sekılde