bugra0509
Üye
Bg mode seçili mi?arkadaslar bütün denılenı tek tek baktım waiting for main screen die yazı yazıyor oyle kalıyor yardımcı olabilicek varmı ?
arkadaslar bütün denılenı tek tek baktım waiting for main screen die yazı yazıyor oyle kalıyor yardımcı olabilicek varmı ?
yardim edecek kimse yokmu arkadaslar '' Waiting For Main Screen de takılıyor yardım lütfen
saldiri yapar .Yazılanları okumya çalıştım ama bulamadımasker basıyor ,arama da yapıyor ancak otomatik saldırmıyor. attack now butonu aktif oluyor ona basmam gerekiyor . ne yapmam lazım . teşekkür ederim
General deTh7 de sorunsuz çalışıyor ama th10 da tek asker bırakıp savaşı sonlandırıyor. Sanki bilerek kupa düşüyor gibi. çözümü var mı bunun
Th7 de sorunsuz çalışıyor ama th10 da tek asker bırakıp savaşı sonlandırıyor. Sanki bilerek kupa düşüyor gibi. çözümü var mı bunun
Gayet güzel anlatılmış zaten herşey konuda var arkadşlar, ben sorunsuz kullanıyorum tskler.
Sadece tek bir sorunum var o da asker atmıyor. Klan kalesinden asker istiyor sorun yok ama asker atmıyor maalesf.
O kısımda şunları yaptım. Arkadaş mesela okcu tskler yazıyor istek olarak, onu gerekli kısıma yazıp tikledim ama yine atmıyor yardımcı olabılcek varmı. O kısım ise şöyle. @yasmos
yeniden indirip rardan çıkartmayi dene eksik inmiş olabilir veya bluestack i burdanmi indirip kurdun olmazsa bluestacki sil sıfırdan kurBeyler Yardım Edin İndirdim Herseyi kurdum clash a girdim programı actm locatetownhall tıklayınca Line4 (File C:/Users/User/Downloads/Clash6.0/ClashBot/6.0/COCBOT/functions/Other/getBSPos.au3) DllStructSetData(StPoint''X''$aPoS[0]) DllStructSetData(StPoint''X''$aPos ERROR) Error:Subscript used on non accessible variable diyo ayrıca general yerinde hiç bişey yazmıyo ne yapmam lazım
Beyler Yardım Edin İndirdim Herseyi kurdum clash a girdim programı actm locatetownhall tıklayınca Line4 (File C:/Users/User/Downloads/Clash6.0/ClashBot/6.0/COCBOT/functions/Other/getBSPos.au3) DllStructSetData(StPoint''X''$aPoS[0]) DllStructSetData(StPoint''X''$aPos ERROR) Error:Subscript used on non accessible variable diyo ayrıca general yerinde hiç bişey yazmıyo ne yapmam lazım
öncelikle konuyu başlatan arkadaşa teşekkürlerimi iletmek istiyorum. ancak botu tam olarak çalıştıramadım.
askerleri basmıyor. kışlaları buluyor. açıyor ancak asker basmadan geri kapatıyor ondan sonra da şu şekilde bir uyarı veriyor.
13:24:36] ====== Barrack 1 : ======
[13:24:42] Total troop capacity training : 0
[13:24:45] ====== Barrack 2 : ======
[13:24:50] Total troop capacity training : 0
[13:24:54] ====== Barrack 3 : ======
[13:24:59] Total troop capacity training : 0
[13:25:03] ====== Barrack 4 : ======
[13:25:08] Total troop capacity training : 0
sorunun çözümü belki de daha önce söylenmiş olabilir ama konu 71 sayfa olmuş hepsini tek tek okuyamadım. bilen varsa Allah rızası için bi yardımcı olsunteşekkürler.
öncelikle konuyu başlatan arkadaşa teşekkürlerimi iletmek istiyorum. ancak botu tam olarak çalıştıramadım.
askerleri basmıyor. kışlaları buluyor. açıyor ancak asker basmadan geri kapatıyor ondan sonra da şu şekilde bir uyarı veriyor.
sorunun çözümü belki de daha önce söylenmiş olabilir ama konu 71 sayfa olmuş hepsini tek tek okuyamadım. bilen varsa Allah rızası için bi yardımcı olsunteşekkürler.
bluestacks rootlu modlu surumu indir. eskisini tamamen sil restart at sonra yükle.bluestacks çalışsa herşeyi baştan yapıcam da
bluestacks rootlu modlu surumu indir. eskisini tamamen sil restart at sonra yükle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?