Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

mgo26

Üye
kislalarda asker uretimi yapmiyormu kislalara gelinde bluestacck yenidenmi yukluyor

Ya beyler sürekli bi sıkıntı çıkıyo teamvierdan yardımcı olabilecek biri var mı

ercücan

Üye
Bazı ölü köyleri ganimet fazla olduğu halde es geciyor saldırı yapmıyor

Gurdo41

Üye
Abi Allah rızası için şu sorunu halledin Errorubscript used on-non accessible variable.

luck starın botu şimdi kullanbildim meğer bluestacsın ayarı kaçmış sildim yeniden sitesinden yükledim şimdi bu hatadan kurtardım. yinede tşk ederim.

bu botu kullansam günde ne kadar param olur

mgo26

Üye
bu botu kullansam günde ne kadar param olur
sana soyle soylıyeyım benım 8 lwl koy bınasında 24 saatte 12 m kasıyor
kardesımın 9 lwl koy bınasında 6 saate 2 kıslasınıı sureklı Hızlandırıyor 6 m Kasıyor

sana soyle soylıyeyım benım 8 lwl koy bınasında 24 saatte 12 m kasıyor
kardesımın 9 lwl koy bınasında 6 saate 2 kıslasınıı sureklı Hızlandırıyor 6 m Kasıyor
ben 6lvl köy binasında oynuycam ve en fazla 2 saat çalıştırcam bunun bana kazancı ne kadar olur?

ben 6lvl köy binasında oynuycam ve en fazla 2 saat çalıştırcam bunun bana kazancı ne kadar olur?
Hocam onu sen deneyerek bulacaksın. Bende gün boyunca çalışır vaziyette. Mor iksir depom sürekli dolu. Altın sıkıntısıda hiç yaşamadım. 8 seviye köy binasında kışlaları hızlandırarak 2 saatte 4 milyon altın kasıyor. Günlük te ortalama 10000 kara iksir kasıyor. Bu aralar botta biraz sıkıntı var. Ama yinede çalışıyor.

Beyler 8 custom thropy 2yi kullanmak icin extra dosya mı lazım hata veriyor yardımcı olabilecek varmı ?

[23:27:47] Barrack 3 Training...
[23:27:51] Barrack 4 Training...
[23:27:54] Training Troops Complete...
[23:27:57] Donating Troops
[23:27:57] No new chats, skip donating
[23:27:57] Time Idle: 0 hours 2 minutes 55 seconds
[23:27:57] ~~~Waiting for full army~~~
[23:28:27] Trying to locate Main Screen
[23:28:27] Main Screen Located
[23:28:29] Checking Army Camp...
[23:28:30] Your Army Camp is not available
[23:28:31] Training Troops...
[23:28:33] Barrack 1 Training...
[23:28:37] Barrack 2 Training...

Gibi bir durum söz konusu saldırı yapmasını engelliyor. ordu kampımla alakalı bir durum nasıl çözülebilir.
ve rica etsem troops, other, Misc,Stats ayarlarınızı resimlermisiniz cevaba ek olarak .
emeğinize sağlık

_sniper_

Üye

general kısmından locate army camp kısmına basın ve tamam diyip ordu kampınıza basın kamp kapasitenizi yazın sonra başlatın botu

Kardeş konu için sağol baya yararlı ama bişey sorucam bide kupa kasmak için ayar yapabilirmiyiz buna kupa lazımda 2000 yapıp 250 taşı almam lazım köy binam yedi sekize vurucam hafta sonu biliyosan bi ayar söylersen sevinirim.

Anil-D

Üye
teamden biri bana yapabilirmi ?

Arkadaşlar BOT güzel çalışıyor. Fakat başka bir pencere açıkken veya altta simge durumunda iken bot "main for a screen" HATASI veriyo ve clash of clans a reset atıp duruyor. Bu SORUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ varmı. (BG mod ve Force Atack işaretli).
AMACIM BOT ÇALIŞIRKEN PC DE BİŞEYLER YAPABİLMEK

ercücan

Üye
Dostum bu program bi harika emeğine sağlık 8 saatte 5m iksir 5m altın 20k k.iksir...

esmeran3

Üye
Bota kim nazar değdirdi gene
Botun 6.2.3 sürümüde çöp olmuş yaşasın 6.2.8 Hahaha