erdo4566 Üye Merhaba ben botu anlatıldığı şekilde kurdum ve botu hide şekilde kullanmak istiyorum, fakat ekranda bluestacks ve bot olmazsa oyun çalışmıyor. Main screen hatası veriyor bkz; Lütfen yardımcı olunuz.
Merhaba ben botu anlatıldığı şekilde kurdum ve botu hide şekilde kullanmak istiyorum, fakat ekranda bluestacks ve bot olmazsa oyun çalışmıyor. Main screen hatası veriyor bkz; Lütfen yardımcı olunuz.
erdo4566 Üye esmeran3' Alıntı: Kardeşim 6.3 bot indirip kur. Genişletmek için tıkla ... Linkini buradan yazar mısın ?
esmeran3' Alıntı: Kardeşim 6.3 bot indirip kur. Genişletmek için tıkla ... Linkini buradan yazar mısın ?
erdo4566 Üye esmeran3' Alıntı: Bi saniye direk upload ediyim de yorulmayın Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum kardeşim, teşekkürler.
esmeran3' Alıntı: Bi saniye direk upload ediyim de yorulmayın Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum kardeşim, teşekkürler.
by-fattaci Üye erdo4566' Alıntı: Bekliyorum kardeşim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur
erdo4566' Alıntı: Bekliyorum kardeşim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur
erdo4566 Üye by-fattaci' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, iyi forumlar.
by-fattaci' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, iyi forumlar.
esmeran3 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kardeşim bunu indir sadece bot aç daha sonra clashbot.org adresinden kayıt olacaksın daha sonra bota giriş yapacaksın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kardeşim bunu indir sadece bot aç daha sonra clashbot.org adresinden kayıt olacaksın daha sonra bota giriş yapacaksın.
baranist34 Üye esmeran3' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kardeşim bunu indir sadece bot aç daha sonra clashbot.org adresinden kayıt olacaksın daha sonra bota giriş yapacaksın. Genişletmek için tıkla ... bende o sıteye gırmıyor nedense
esmeran3' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kardeşim bunu indir sadece bot aç daha sonra clashbot.org adresinden kayıt olacaksın daha sonra bota giriş yapacaksın. Genişletmek için tıkla ... bende o sıteye gırmıyor nedense
KaganCOC Üye esmeran yardımcı olur musun strat bot diyorum hiç bir şey yapmıyor her seyi tanıttığım halde
esmeran3 Üye smasher01' Alıntı: yunus emre akşamki sıkntıyı da halletti.yardımların için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim.
smasher01' Alıntı: yunus emre akşamki sıkntıyı da halletti.yardımların için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim.
KaganCOC Üye ya start bot diyorum home tuşuna basıyor oyundan çıkıp tekrar giriyor hiç bir şey yapmıyor